Lille dreng skriger højt i tøjbutikken - moderen er målløs over ekspedientens opførsel

Ane Sørensen

402 uger siden

|

31/10/2016
Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Den fremmede kvinde stoppede hende på vej ud af butikken og gav hende et usædvanligt tilbud.

Dagens topnyheder

Danyale Peterson havde en oplevelse ud over det sædvanlige, da hun for nylig havde sin lille søn Cole med i en tøjbutik. 

Der var ikke gået mere end et par minutter, før den lille dreng vågnede og blev utilfreds, fordi at han var sulten. Derfor gik Danyale Peterson hen mod udgangen for at efterlade sine ting og hente barnets taske.

Det skriver amerikanske Little Things.

Men da blev moderen standset af en ekspedient, som tilbød at holde Cole, mens Danyale Peterson hentede sine ting i bilen. Først tøvede hun, men besluttede sig så for at tage imod kvindens tilbud. 

- Allerede før jeg var nået hen til døren, var Cole stoppet med at græde. Da jeg kom tilbage, var han stadig så rolig og tilfreds, skriver Danyale Peterson i et opslag på det sociale medie Facebook.

Ekspedienten tilbød at passe den lille dreng i en halv time, så moderen kunne få mulighed for at købe de ting, som hun havde brug for.

- Hun ville sidde på gulvet og made ham, hvis jeg havde flasken klar. Jeg lod hende gøre det. Hun gik endda rundt i butikken med ham, efter han havde spist, skriver Danyale Peterson.

-Jeg var så forbløffet over hendes oprigtighed og kærlighed til ham, at jeg dårligt kunne koncentrere mig om at shoppe, tilføjer hun. 

Da moderen var færdig med sine indkøb, insisterede ekspedienten på at følge hende og sønnen tilbage til bilen. Hun tog afsked med dem og ønskede dem en god tur hjem. 

- Venlighed er en underdrivelse for det, denne kvinde gjorde. Tak fordi du lod mig shoppe i ro i dag, afslutter Danyale Peterson.

Siden hendes opslag blev delt i Facebookgruppen ‘Love What Matters’ den 27. oktober, er det gået viralt med 58.000 reaktioner, mere end 3.300 delinger og knap 1.000 kommentarer.

Du kan læse hele opslaget lige herunder.