Lille pige blev født med sjælden sygdom: Naboer bad forældrene om at dække hendes ansigt til

Foto: Privat

Da Cody Hall blev født, sagde lægerne, at pigens ansigt ville være deformt resten af hendes liv. Siden da har to læger brugt over 14 år på at modbevise dette.

Tony og Theresa Hall var fast besluttet på, at de ville elske deres baby, uanset hvordan hun så ud. De havde ventet spændt i ni måneder på, at barnet skulle ankomme.

Alle prøver så ‘normale’ ud, og alt virkede normalt. Men da Cody blev født, fandt de ud af, at hun havde en sygdom.

Læs også

Vintervejret kryber nærmere: Sådan lufter du ud i kulden

Hun havde sjældent en stor grad af hæmangiom. Dette er en sygdom, der får stamceller til at udvikle sig til godartede tumorer. Lægerne sagde, at hun altid vil have et deformt ansigt.

Forældrene troede, at andre ville stirre på deres barn, hvilket må forventes, hvis man skiller sig ud. Men de var ikke forberedt på den foragt, der findes derude - for et uskyldigt lille spædbarn.

Foto: Privat

Andre mennesker kom med stødende kommentarer om hendes udseende, og naboer spurgte endda hendes forældre, om de måtte lægge en pose over hendes hoved.

Til sidst havde forældrene sparet nok penge op til at tage Cody til en af ​​verdens bedste kirurger, Dr. David Apfelberg i Californien.

Efter den første operation fik han fjernet en del af de store ‘vækster’. Men hun havde stadig meget tilbage, og ar over hele huden.

Forældrene måtte gemme alt, hvad de tjente, for at kunne tage deres datter med til Dr. Milton Waner, en overlæge fra New York. Lægen så, at indgrebene ville blive omfattende, og på 14 år har Cody gennemgået 21 operationer.

Foto: Privat

Operationerne har kostet flere millioner kroner, men heldigvis har familien modtaget mange donationer fra mennesker over hele verden, der gerne ville hjælpe. Det er vidunderligt at vide, at på trods af alle de mennesker, der har sagt forfærdelige ting om hendes udseende, har mange også været økonomisk støttende.

I dag er hun en sund og rask kvinde. Hendes liv går godt, og hun blev gift i 2017. Det skriver Daily Mail.

Læs også

Ikke set billigere i 10 måneder: Benzinpriserne er skruet helt i bund

 

Dagens Gossip