Lille pige bliver reddet ud af brændende hus: Så gør brandmand noget uventet

02/06/2023 13:43

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det er brandmandens rolle at få deres lokalsamfund til at føle sig trygt, ikke kun ved at redde liv eller slukke brande, men også ved at tilbyde forsikring om, at tingene vil være i orden efter hændelser.

Mest læste i dag

Brandmænd har ofte at gøre med mennesker, der har været igennem en traumatisk oplevelse, en ulykke, tabet af deres hjem, så gode samarbejdsevner og et stærkt og betryggende nærvær er afgørende i disse situationer.

Det var tilfældet for to brandmænd, som beviste, at nogle gange er det fedeste, en mand kan gøre, at få en manicure.

Kaptajnerne Allen Hadley og Kevin Lloyd fra North Davis Brandvæsen i Utah rejste til stedet for en bilulykke. De så en lille pige græde, uskadt fra ulykken, men dybt rystet over det, der skete.

Brandfolkene forsøgte således at berolige hendes nerver og muntre hende op. De lagde mærke til, at hun greb to flasker neglelak, så de begyndte at tale om det med hende.

De gik endda ud over det: de var villige til at lade hende male dem.

Dette var en rigtig sød og tankevækkende gestus. Disse brandmænd får måske ikke lavet deres negle ofte, men det gav den lille pige en chance for at holde sindet optaget af hændelsen.

Og det gjorde underværker.

"Efter et par minutter påførte den lille pige roligt sin polering og havde glemt den ulykke, hun lige havde oplevet," skrev North Davis Fire District på deres Facebook- side .

"Fantastisk arbejde, kaptajn Hadley og kaptajn Lloyd for at yde fantastisk kundeservice til en af ​​vores yngste byer."

Folk kommenterede, hvor de fejrede brandmændene for deres tankevækkende handlinger: "Hård nok til at bære lilla og ikke bryde sig," skrev en person. "Godt arbejde!"

Herunder kan du se det oprindelige opslag fra Facebook.