Lille pige skal slå bræt i stykker - I stedet får hun millioner til at grine verden over

Foto: YouTube

En lille pige skal slå et bræt i stykker. Hvad hun gør, har fået flere millioner til at grine

Det er ikke altid, at det er en leg at lære noget nyt, uanset om man er ung eller gammel. Det kan dog især være svært, hvis man er ung, og ikke er helt sikker på, at man har forstået de instruktioner, man har fået. Det er denne video af en lille pige et rigtig godt eksempel på.

Læs også

Chauffør kører 92-årig kvinde i banken: Da hun fortæller hvad hun skal, vender han om og kører til politistationen

Den lille pige, man ser i videoen, var til sin første lektion i taekwondo. Her forsøgte en instruktør flere gange at få pigen til at forstå, at hun med et spark skulle et bræt i to dele. Det er præcis, som man ofte ser på film, men den lille pige forstod det tilsyneladende ikke. 

Instruktøren forsøgte flere gange at forklare hende, hvordan hun skulle gøre, men pigen endte dog med at gøre det forkert. Ganske vist prøvede hun meget ihærdigt, men hun gjorde det dog ikke, som instruktøren bad hende. 

Heldigvis var der én i lokalet, der synes, at det var underholdende, og at det hele skulle deles med andre. Videoen er efterfølgende blevet delt på YouTube, hvor den er blevet set flere millioner gange. 

I filmen kan man se, hvordan instruktøren flere gange forsøger at få den lille pige til at forstå, at hun skal sparke til brættet foran hende, så det knækker på midten. 

Til trods for, at hun bliver ved med at prøve at få hende til at forstå det, lykkes det aldrig rigtigt for hende. Det er naturligvis til stor morskab for de andre i lokalet, og man kan tydeligt hører, at ham, der optager det hele, griner højlydt over det.

Læs også

Hjemløs mand risikerer alt for at redde sin hund: 'Han er det eneste, jeg har tilbage'

Heldigvis ender hun med at knække brættet til sidst, men det var dog ikke helt på den måde, det var planlagt, at det skulle foregå.

 

Dagens Gossip