Lisa kom kræftramt mand til undsætning, da han havde lavet i bukserne midt i supermarked

Foto: Shutterstock.com/Facebook

Lisa tilbragte lidt længere tid i supermarkedet end først planlagt, men hun gjorde det af et godt hjerte.

Helte kommer i alle former, og det behøver ikke nødvendigvis have en rød kappe på eller store markerede muskler.

Det var kvinden Lisa og flere andre mennesker et fantastisk eksempel på, da de havde en helt særlig oplevelse i et supermarked.

Læs også

Folketingspolitiker ramt af blodprop i hjernen

Lisa Lemming Jackson fortæller i et opslag på de sociale medier, at hun hjalp til, da en ældre mand havde brug for hjælp.

“Jeg har netop brugt to timer med en ældre mand i Kroger (Supermarked red.)” lyder det indledningsvist fra Lisa, der fortsætter:

“Det begyndte ved, at jeg bare smilede til ham og havde øjenkontakt. Da jeg gik forbi ham, kiggede han på mig, som om at han havde brug for noget. Da jeg vendte rundt og spurgte, om der var noget jeg kunne hjælpe ham med, kunne jeg se tårene i hans øjne,” fortæller Lisa.

Havde lavet i bukserne

Det viste sig, at den ældre mand var ramt af kræft i tyktarmen, og han havde derfor svært ved at styre sin afføring. Det resulterede i, at han havde lavet i sine bukser, og han turde ikke rejse sig op fra sin el-scooter, da alle så kunne se, hvad han havde lavet.

Foto: Shutterstock.com/Facebook

“Jeg har kræft i tyktarmen, og jeg har haft et uheld. Hvis jeg rejser mig op, kan alle se det. Hvad skal jeg gøre,” lød det fra manden ifølge Lisa.

Lisa fik ondt af den arme mand, og hun besluttede sig derfor for at hjælpe. Hun fik fat i noget personale fra supermarkedet, og de gav hende vådservietter, nye underbukser og så lod de ham diskret blive ført ud på et privat toilet.

Foto: Lisa Lemming Jackson

Her gav de ham nyt tøj på, mens han ifølge Lisa græd og undskyldte.

Skulle skynde sig hjem

“Han sagde, at han skulle skynde sig hjem til sin kone, der var alene hjemme.” fortæller hun, inden personalet havde sørget for endnu en hjælpende hånd til den ældre mand.

“Da vi kom hen til kassen, så vi alle hans varer der var pakket og betalt. Det fik ham til at bryde ud i tårer igen,” lyder det fra Lisa.

Derefter fortalte manden, at han havde kæmpet for USA i Vietnam og Korea, og at han elskede sit land, men indtil i dag havde han følt, at hans land havde glemt alt om ham.

Foto: Lisa Lemming Jackson

Lisa havde ligeledes svært ved at holde på tårerne, og hun delte sine egne bekymringer og sin frygt med ham, hvorefter hun fik nogle gode råd og en opmuntrende tro på, at menneskeheden bekymrer sig for hinanden.

“Tak Elmer, tak Kroger og tak gud for lektionen, og påmindelsen jeg fik i dag,” lyder det slutteligt for Lisa.

Du kan se hele hendes opslag her:

 

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet

 

 

Dagens Gossip