Livløs søn kæmper sig tilbage til livet efter fatalt biluheld - fortæller sin mor, at han mødte hendes to andre børn

Efter den skæbnesvangre dag blev den 8-årige dreng bragt tilbage til livet hele to gange. Anden gang var det med en historie, som fik moderen til at gyse.

En skæbnesvanger dag tilbage i 1997 var amerikanske Julie Kemp på vej hjem fra kirke, da hendes bil var involveret i en frygtelig ulykke.

Med sig i bilen havde hun sin mand Andy og deres otteårige søn Landon. Begge var livløse, da de blev reddet ud af det knuste køretøj.

Det skriver Little Things.

Lægerne mente ikke, at Landons liv stod til at redde. Men efter et par uger i koma, vågnede han pludselig op igen

Læs også

11-årig dreng dør pludselig - da faderen står ved hans grav, så går det værst tænkelige op for ham

Og til alles store overraskelse havde hans hjerne ikke taget skade under den frygtelige ulykke.

Da han kom til sig selv igen, havde Landon noget af en historie at fortælle sin mor. Den unge dreng fortalte, at han havde mødt flere kendte ansigter, da han var i himlen. 

Først fortalte han moderen om, hvordan han havde set sin far og en af dennes venner, som var omkommet i en trafikulykke en måned tidligere.

Læs også

Far filmer hjerteskærende besked til 8-årig søn: ‘Mor er død’

Så kiggede han på Julie Kemp og fortalte hende, at han havde mødt hendes to andre børn. Først forstod moderen ikke, hvad sønnen  dog snakkede om. Men så gik det op for hende.

Før Landon kom til verden, havde hun nemlig tabt to børn under graviditeten. Det var disse søskende, som drengen mente, at han havde mødt i det hinsides. 

Hør Landon fortælle hele sin utrolige historie om at dø og efterfølgende vende tilbage til livet i videoen lige over denne artikel. 

 

Dagens Gossip