Mænd forlader oftere deres partner af denne årsag

I parforhold er kvinder ofte mere tilgivende end deres mænd, viser nyt studie.

Der er mange grunde til, at man som par vælger at gå hver til sit.

Man kan være vokset fra hinanden, kærligheden kan svinde hen eller - som det desværre ofte er tilfælde - så kan det skyldes utroskab.

Nu viser det sig imidlertid, at man som mand er bedre stillet i et parforhold, hvis man har været utro. Det skyldes, at kvinder er mere tilgivende end mænd, hvis de opdager, at deres partner har været sammen med en anden. Det skriver Independent.

Læs også

Ung kvinde tager selfie i spejlet: Nu griner nettet af den opsigtsvækkende detalje i baggrunden

Det viser en ny undersøgelse, som er foretaget af det britiske advokatfirma Hall Brown Family Law, der har sat sig for at finde ud af, hvilke omstændigheder der oftest fører til skilsmisse.

Gennem undersøgelsen fandt man frem til, at folk både lod sig skille på grund af misbrug, finansielle problemer og især utroskab.

Ifølge Ellen Walker, der er talskvinde for Hall Brown Family Law, har undersøgelsen dog vist, at kvinder har tendens til at være mere tilgivenede end mænd, når det kommer til utroskab. Flere kvinde ønskede nemlig at forsøge at ‘reparerer’ på forholdet efter opdaget utroskab.

Læs også

Dette billede har fået folk verden over til at rase: Kan du se hvorfor?

Mænd derimod havde væsentlig svære ved at tilgive utroskab og var mere tilføjelige til at lade sig skille, hvis deres partner havde været sammen med en anden.

Et faktum der muligvis forekommer en anelse hyklerisk, da adskillige tidligere undersøgelser alle peger på, at mænd traditionelt er mere tilbøjelige til at være utro end kvinder.

Læs også: 10 grunde til at date en ældre mand

- Vi bliver igen og igen overrasket over, at nogle mænd og kvinder vender det blinde øje til deres partners utroskab, men de sager, vi beskæftiger os med, illustrerer, hvor mange mennesker der i en sådan situation til sidst mister tålmodigheden - især når deres partners dårlige opførsel bliver umulig at ignorere for både dem selv og andre, lyder det fra Ellen Walker.

Læs også

Bruden tabte væddemål før brylluppet: Pludselig begynder gommen at smide tøjet

Ifølge hende er grunden til at par - og især kvinder - er villige til at give forholdet en ny chancen, på trods af utroskab, de børn, som parret har sammen.

- Den vigtigste faktor i bestræbelserne for at blive sammen er ønsket om at forblive gift for børnene skyld, forklarer hun.

Ondt i maven - Lider du ofte af ondt i maven? Så kan det være en god ide at læse denne guide over symptomer og hvad du kan gøre.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip