Mænd hører råb om hjælp fra en masse store sten: Da de prøver at hjælpe, starter gemmelegen

23/10/2023 14:10

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
De helt rigtige mennesker var på Medahan Beach på Bali, da en firbenet ven råbte efter hjælp i nød.

Mest læste i dag

Som The Dodo rapporterer, hørte dyrerettighedsaktivister fra Bali Animal Welfare Association (BAWA) en mystisk gøen og ledte efter et tegn på liv under en bunke sten. Der opdagede gruppen hunden "Nala" med de krystalblå øjne.

"Nalas unaturligt overskyede øjne var lette at få øje på, da de kiggede gennem hullerne i bunken af ​​sten, og så de begyndte at overveje, hvordan de kunne få adgang til hende," fortalte en organisationsrepræsentant til stedet.

Ifølge et BAWA-opslag på Facebook gemte Wauwau sig mellem kampesten, der var alt for tunge til at flytte. Et forsøg på at lokke den lille hund ud med mad mislykkedes – den skræmte hvalp blev i sit tilflugtssted.

Først efter timers kamp lykkedes det for reddere at bruge bambus til at sætte en løkke om Nalas hals og trække hende i sikkerhed.

Redningsarbejdere tog endelig hvalpen med behov for hjælp til en klinik. Dyrlæger opdagede, at hendes øjne var ekstremt irriterede over den lange tid i sandet.

Lægerne er dog sikre på, at hendes øjne vil vende tilbage til det normale efter behandlingen. Heldigvis er Nala nu på vej mod bedring.

Herunder kan du se videoen og af Nalas meget specielle øjne.