Mændene har talt: Her er de 5 mest sexede job kvinder kan have

Foto: Shutterstock

Gennem en brugeundersøgelse har en dating-app fundet frem til de jobs, der er mest attraktive hos det modsate køn.

Kan dit job hjælpe dig til at score?

Ja, lyder svaret. I hvert fald hvis du er så heldig at have et af de job, der af dating-app’en Badoo er blevet udråbt til de mest sexede i en brugerundersøgelse. Det skriver Independent.

App’en, der minder om Tinder og har mere end 380 millioner brugere på verdensplan, har kigget nærmere på, hvilke personer der er mest populære på det digitale dating-markedet samt hvilke job, de besidder.

Læs også

8 tegn på, at han elsker dig MERE, end han har elsket andre kvinder i sit liv

Derfor indhentede man data fra 5.000 britiske brugere af Badoo, der havde en alder mellem 18 og 30 år.

For kvindernes vedkommende viste jobbet som frisør sig at være erhverv, der giver allerflest matches på dating-app’en. Dermed kan kvinder, der arbejder i frisørsalon roligt lægge saksen fra sig for en stund og begynde at date på nettet.

Herunder kan du se de fem job blandt kvinder, der var mest populære på Badoo. Der er i øvrigt tale om fem job, der i den grad varierer.

  1. Frisør
  2. Sygeplejerske
  3. Advokat
  4. Entreprenør
  5. Lærer
Læs også

Victoria Beckham forarger fans med vanvittig kage: ‘Du må leve et meget sørgeligt liv’

Badoo undersøgte også, hvad deres mandelige brugere arbejdede med, og på herresiden viste det mest populære job sig at være kok. Herunder kan du se de fem mest populære erhverv til mænd ifølge dating-tjenesten.

  1. Kok
  2. Ingeniør
  3. Entreprenør
  4. Salg og marketing
  5. Kunstner

Skæver man til andre dating-app’s så er det dog nogle andre job, der indtager førstepladsen.

Hos Tinder har man lavet en lignende undersøgelse, og her var det mest populære job til kvinder nemlig fysioterapeut, mens de mest eftertragtede mænd arbejdede som pilot.

Læs også

Ny forskning: Folk, der går sent i seng, dør tidligere

Til gengæld gik jobbet som entreprenør igen - både hos Tinder-kvinder, hvor de trejdemest populære kvinder arbejdede som entreprenør og hos mændende, hvor det rangerede på en andenplads.

Også dating-sitet Match.com har forsøgt at se på, hvilke job deres brugere falder for. Her var de mest populære kvinder freelancere - hvad end det så dækker over - mest de mest attraktive mænd arbejdede som læger.

 

Dagens Gossip