Mand bestiller latte hos Starbucks: Får et chok, da han ser fræk besked på kaffen

Henrik R

55 uger siden

|

27/06/2023
Viralt
Kaffen fik pludselig et meget uheldigt indhold. Foto: @CamashRed/Twitter
Kaffen fik pludselig et meget uheldigt indhold. Foto: @CamashRed/Twitter
Da han endelig fik udleveret sin kaffe, stod der pludselig noget meget ækelt på siden af koppen.

Dagens topnyheder

Det er en rendyrket luksus at købe kaffe to go.

Hvad enten man pendler og tager eller bilen på vej til arbejde, eller at kaffen på ens kontor måske ikke lige lever på til standarden, så er det skønt at man kan købe sig til en friskbrygget omgang morgenkaffe.

Den friske sorte bryg tager effektivt spindelvævene på øverste etage, og vækker hjernen, så man er klar til at yde lidt bedre på jobbet, men får den skotske kaffekunde Campell, så har to-go kaffen fået et lidt mere frækt indhold end han havde lyst til, skriver Mirror.

Når Campell bestiller kaffe i sin lokale Starbucks, skal man jo give sit navn, som bliver skrevet på koppen for ens bestilling.

For at ekspedere det hele lidt hurtigere, siger Campell blot ‘Cam’, når den godmodige barista skal lave hans latte.

Men de sidste par uger, har han oplevet at hans navn får en lidt uheldig stavemåde, hvilket kunne indikerer at indholdet af kaffekoppen slet ikke var kaffe.

For i stedet for at skrive ‘Cam’ ligner det midterste bogstav  umiskendeligt et u.

I stedet for 'Cam' stod der 'cum' (sæd, red.). Foto: @CamashRed/Twitter

Derfor bliver ‘Cam’ til ‘cum’, der er et slangudtryk for sæd, og det er nok de færreste, der ønsker, at deres Starbucks kaffe skal indeholde. Cam har oplevet det to gange indenfor kort tid, og derfor skrev han ud på Twitter:

"Starbucks, vil I venligst træne jeres medarbejdere til at skrive a med stort? Jeg er træt af, at bære en kop latte med sæd igennem Edinburg."

Den sjove besked på kaffekoppen har virkelig fået folk til tasterne på Twitter, hvor billedet har fået mere end 11.000 likes.