Mand deler vandene: Tager Xbox med til sin søns fødsel

Foto: TikTok

En mand har delt vandene på nettet, efter at hans partner har delt en video, hvor det ses, at han spiller Xbox på fødestuen

Alle håndterer stress på sin egen måde. For nogen er den bedste måde at håndtere det på, ved at bide negle, mens det for andre er bedst at trække sig tilbage og være for sig selv.

Læs også

Problem hos mange familier: Mor deler genialt trick

En mands metode til at stresse af, er blevet delt på TikTok, og det har delt vandene. Svarene spænder fra virtuelle high-fives til dystre forudsigelser om hans evner som far.

Scott og Haydee, der sammen har TikTok-profilen 'Anxiety Couple', har delt en video på platformen, der viser, hvordan Haydee ligger gravid i en hospitalsseng.

"Jeg går måske i fødsel i dag, og min kæreste det her," siger Haydee i videoen, der nu er gået viralt i hele verden.

"Han tog sin Xbox med ind på fødestuen," har hun skrevet hen over videoen, hvilket er blevet efterfulgt af en emoji, der ruller øjne, og som tekst til videoen har hun skrevet: "Han kommer til at gå glip af sin søns fødsel på grund af den Xbox."

@anxietycouple

He’s going to miss his sons birth due to that Xbox 😂 #foryou #fyp #couplegoals #pregnant #pregnancy #laboranddelivery #labor #fortnite #xbox

♬ original sound - Anxiety couple
He’s going to miss his sons birth due to that Xbox 😂 #foryou #fyp #couplegoals #pregnant #pregnancy #laboranddelivery #labor #fortnite #xbox

Det er bestemt ikke alle, der har kunne se det sjove i videoen, der er blevet delt på TikTok. Det er der flere personer, der har givet udtryk for i kommentarfeltet på videoen.

"Vi ved, hvor hans prioriteter ligger. Årets far," skriver en person, mens en anden skriver. "Nej, det er forbudt hos mig. Ville være så flov, når lægerne kom ind."

Der er dog også folk, der kan se fordelen ved at have underholdning med til sin partner, hvis man ender med at tilbringe en del tid på fødestuen.

"Det har jeg ærlig talt slet ikke noget imod. Jeg bad min mand om at tage vores Nintendo Switch med, så vi kunne spille Mario Kart, mens vi var på fødestuen," skriver en kvinde.

"Ærligt talt, så tror jeg, at jeg ville lade min mand tage sin med, hvis det tager længere tid end forventet. Jeg kunne se mine tv-serier på den eller spille spil sammen med ham," lyder det fra en anden.

Kvinden, der har delt videoen, har efterfølgende delt en ny video, hvori hun fortæller, at det faktisk var hendes idé.

Læs også

Carolyn flyttede på kollegie: Så sendte kæresten skræmmende liste med regler

"Jeg laver sjov. Jeg fik min far til at tage den med til ham. Han fortjente det, fordi han altid var der sammen med mig," forklarer hun.

 

Dagens Gossip