Mand fik slem hudinfektion, efter han badede barfodet i fitnesscentret

30/04/2017 11:15

Nils Würtzenfeld

Viralt
Privatfoto
Privatfoto
Uhyggelige billeder viser, hvorfor man ikke bør gå barfodet rundt i offentlige bade- og omklædningsrum.

Mest læste i dag

Den venstre fod på en unavngiven mand fra Texas i USA har på det seneste fået folk på nettet til både at gyse og væmmes.

De voldsomme billeder viser nemlig, hvordan mandens ene fod er dækket af store, åbne sår under fodsålen, men hvad der er mindst ligeså skræmmende, er visheden om, at det samme kan ske for os alle.

Manden er nemlig blevet smittet med en uhyggelig virus efter en helt almindelige tur i fitnesscentret. Det skriver sitet The Buzz.

- Det startede, da jeg trænede op til mit første halvmaraton. I min frokostpause besøgte jeg mit lokale træningscenter for at løbe. Jeg havde aldrig løbet så langt før, så jeg ville sikre mig, at jeg var klar, lyder det fra den uheldige amerikaner.

Privatfoto

Privatfoto

Han forklarer, at han oftest havde alt det nødvendige udstyr med til træning, men at han nogle få gange havde glemt sine klipklapper.

- Da jeg ikke ønskede at gå tilbage til arbejde svedende og lugtende, besluttede jeg mig for at bade barfodet, forklarer han.

Denne beslutning skulle dog vise sig skæbnesvanger for den stakkels mand.

Det var nemlig efter at have gået barfodet omkring i træningscentrets bade- og omklædningsrum, at manden nogle dage efter opdagede noget mystisk under sine fødder.

- Indenfor kort tid lagde jeg mærke til, at der var en plet under min ene fod, som begyndte at klø. Når jeg rørte ved den, var den hårdere end resten af huden omkring den, men det var ikke noget jeg bekymrede mig over, forklarer han.

- Jeg gættede på, at jeg nok havde trådt på noget, og at det bare var min krop der reagerede på fremmedlegemet, lyder det.

Derfor valgte han at koncentrerer sig om sin løbetræning, mens han sideløbende forsøgte at behandle sin fod med forskellige hjælpemidler som både cremer, gaffatape, bananskræl og eddike - alle behandlingsmetoder, som han havde læst om på nettet.

Ingen af disse råd hjalp dog på foden, men det var først efter, at manden havde gennemført sit halvmaraton, at alvoren gik op for ham.

Privatfoto

Privatfoto

Her havde han nemlig udviklet flere store og ømme sår under sin venstre fod

- Pludselig mærkede jeg nogle af de værste smerter, jeg nogensinde har følt. Noget som jeg nu har døjet med i mere end et år, fortæller manden.

Det fik ham staks til at søge læge, hvorefter han modtog en smertefuld behandling. Hver uge skulle de ru sår nemlig smøres med et middel, der omdannede dem til vabler. Og hver uge skulle de store vabler skæres væk af lægen, hvorefter såret blev smurt igen. En behandling, der var yderst smertefuld.

Til sidst var den stakkels mands venstre fod dækket af store betændte sår, der både væskede og gik langt ind i foden, og hvad værre var, at behandlingen ikke hjalp. Tværtimod.

Manden var nemlig blevet smittet mit en aggressiv virus i træningscenterets baderum – en virus bestående af kødædende bakterier, der havde angrebet foden, og som nu spredte sig.

Privatfoto

Privatfoto

- Dette blev ved i nogle måneder, og virussen valgte bare at sprede sig. En vorte blev hurtigt til fem, og da behandlingen ikke længere virkede, skiftede jeg læge, forklarer han.

Her gennemgik han samme behandling, men med en smørelse bestående af en meget større koncentration.

- Hele min fod var hævet, og smerterne var så store. Jeg kunne ikke gå. Jeg kunne ikke engang have mit ben sænket, da min hud ville hævede og resulterer i voldsomme smerter, når blodet lød ned i min fod, forklarer han.

Til sidst blev det for meget for den forpinte mand, der i februar lod sig operere i den medtagede fod.

Det betød, at han endelige var i stand til at sænke foden uden at få uudholdelige smerter.

Siden har han fået hudtransplantation på foden, og nu kan han endelig se en ende på sit mareridt.

- Der går nok en måned, før jeg kan gå og for alvor få gang i mit liv igen, forklarer han, ingen han slutter med en opfordring til andre:

- Gør jeg selv den tjeneste altid at have sko på i offentlige områder, hvor der er vand. Denne virus lever i sådanne områder. Det uhyggelige er, at virussen kan sidde på overfladen (af foden, red.) i to år. Så tag dig af dine fødder, så de kan tage sig af dig, forklarer han.