Mand fløj 4.000 kilometer for at deltage i polterabend han fejlagtigt blev inviteret med til

Foto: Instagram/Will Novak

En stavefejl i en email betød, at Will Novak blev inviteret med til en polterabend, som han slet ikke skulle have været med til. De fleste have nok ignoreret mailen, men det gjorde Will ikke.

Hvad ville du gøre, hvis du fejlagtigt blev inviteret med til en polterabend 4000 kilometer væk, som du slet ikke skulle være med i? Du ville nok takke pænt nej, og gøre dem opmærksomme på fejlen, men så er der fantastisk folk som Will, der ser på livet med andre øjne.

Will Novak blev ved en fejltagelse tilføjet en gruppe-email, hvor han blev inviteret med til en polterabend. Dette skete kun, da afsenderen af mailen kom til at indtaste den forkerte mail-adresse. Will kendte slet ingen af de gutter, som der skulle afholde polterabend, og han kendte heller ikke den kommende gom, Angelo.

I mailen stod der, at de skulle tage deres fedeste 80er tøj med, sjovt lir og skiudstyr, da deres polterabend skulle afholdes i den amerikanske stat Vermont, der er kendt for fantastiske skiområder.

Will der bor i Arizona cirka 4.000 kilometer væk fra Vermont, kunne bare have ignoreret mailen, men som den helt han er, valgte han at svare tilbage.

”Jeg kender ikke Angelo. Jeg er Will Novak, der bor i Arizona. Vermont er måske lidt for lang en rejse til en polterabend for en fyr, som jeg slet ikke kender,”

Umiddelbart skulle man så tro, at den var lukket her, og at Will havde taget sin beslutning. Det havde han ikke, for han valgte at slutte sin mail af med følgende:

”Når det så er sagt: Så kan i F****** regne med mig”

Indsamlede næsten 30.000 kroner.

Der gik ikke længe før, at Will Novak havde fået svar fra sine nye venner, og de var enstemmigt klar på, at han skulle have lov til at komme med til deres polterabend. Faktisk insisterede de på det.

”Vi er alle enige i, at dit svar meget vel er det bedste svar, der nogensinde er sendt via email. Vi insisterer på, at du kommer, da det helt sikkert vil være prikken over i’et på Angelos dag,” lød det fra den rigtige Willi Novak, der bor i Phoenix.

Efter et par mails frem og tilbage valgte Will Novak fra Arizona at lave et opslag på Facebook, hvor han fortalte om den fejlagtige invitation, og hvor han samtidig har oprettet en indsamling via gofundme, så han kunne få økonomi til den lange rejse.

I opslaget skriver han ligeledes

”Så jeg spørg nu jer Facebook, bør jeg forlade min kone og 9 måneder gamle baby for at tage til en polterabend hos en mand, jeg aldrig har mødt før, i den anden side af landet? Fordi lige nu hælder jeg mest til ja!”

Han havde regnet ud, at rejseomkostningerne ville være $750, men det lykkedes ham at indsamle hele $4.395, hvilket svarer til knap 28.000 kroner.

Slutteligt kom Will Novak af sted til Angelos polterabend, og hans historie har spredt sig til forskellige medier, hvor han både er blevet interviewet af Good Morning America samt flere internationale medier.

 

Læs også

22-årig ringede 200 gange til alarmcentralen: Var tæt på at koste et barn livet

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip