Mand forstår ikke at hans Red Bull smager så dårligt: Så opdager han, hvad der ligger i bunden af dåsen

Henrik R

55 uger siden

|

29/06/2023
Viralt
Foto: Josh Henley
Foto: Josh Henley
En mand har nu lagt stærke energidrik på hylden, efter han fandt en rigtig grum overraskelse i bunden af dåsen.

Dagens topnyheder

Nogle mennesker sværger til energidrik i stedet for kaffe, cola eller andre stimulanser, der giver hjernen et tiltrængt skud energi om morgenen.

Red Bull har længe været et af de mest kendte mærker af energidrikke, og ifølge drikkens eget slogan, giver 'Red Bull vinger'.

Men tilsyneladende kan Red Bull også forårsage en seriøs omgang opkast.

Det måtte Josh Henley fra Arkansas i hvertfald erfare, da han tog et nærmer kig i bunden af en dåse Red Bull, som ikke helt smagte som den skulle, skriver Daily Mail. 

"Jeg drak en Red Bull i går aftes. Og I kan ikke se det, men jeg skulle ikke have gjort det, før der ligger en død mus i bunden af dåsen. Jeg ved ikke, om det er fra fabrikken. Det er skørt, for jeg drikker Red Bull hele tiden."

Der gemte sig en vammel overraskelse i bunden af dåsen. Foto: Josh Henley

I bunden af dåsen lå der nemlig en død mus. Foto: Josh Henley

"Så nu tror jeg bare at jeg stopper," siger Josh Henley i en video på Facebook, som han lagde op i tirsdags.

Han fandt den døde mus i bunden af toppen, da han drak en god tår af dåsen mandag aften, og lod resten stå i bilen natten over.

Da han så ville tømme dåsen, kunne han mærke noget stort fast, der raslede rundt inde i dåsen, hvilket fik ham til at filme.

Videoen gik hurtigt viralt med over 500.000 delinger på kort tid, men flere har stillet spørgsmål om videoens ægthed. Josh Henley holder fast i, at videoen er ægte.