Mand forstår ikke at Red Bull smager så dårligt: Så finder han klam overraskelse i bunden af dåsen

Foto: Josh Henley

En mand har nu lagt stærke energidrik på hylden, efter han fandt en rigtig grum overraskelse i bunden af dåsen.

Nogle mennesker sværger til energidrik i stedet for kaffe, cola eller andre stimulanser, der giver hjernen et tiltrængt skud energi om morgenen.

Red Bull har længe været et af de mest kendte mærker af energidrikke, og ifølge drikkens eget slogan, giver 'Red Bull vinger'.

Men tilsyneladende kan Red Bull også forårsage en seriøs omgang opkast.

Det måtte Josh Henley fra Arkansas i hvertfald erfare, da han tog et nærmer kig i bunden af en dåse Red Bull, som ikke helt smagte som den skulle, skriver Daily Mail. 

Læs også

Forskning: 4 gode grunde til at gå i seng med sokker på

- Jeg drak en Red Bull i går aftes. Og I kan ikke se det, men jeg skulle ikke have gjort det, før der ligger en død mus i bunden af dåsen. Jeg ved ikke, om det er fra fabrikken. Det er skørt, for jeg drikker Red Bull hele tiden.

Der gemte sig en vammel overraskelse i bunden af dåsen. Foto: Josh Henley

I bunden af dåsen lå der nemlig en død mus. Foto: Josh Henley

- Så nu tror jeg bare at jeg stopper, siger Josh Henley i en video på Facebook, som han lagde op i tirsdags.

Han fandt den døde mus i bunden af toppen, da han drak en god tår af dåsen mandag aften, og lod resten stå i bilen natten over.

Da han så ville tømme dåsen, kunne han mærke noget stort fast, der raslede rundt inde i dåsen, hvilket fik ham til at filme. Siden er videoen eksploderet på de sociale medier, hvor den er blevet delt mere end 500.000 gange.

Læs også

Mor efterladt med stort ar på grund af farlig sygdom: Nu advarer hun mod populær skønhedsdille

Men flere brugere har sået tvivl om videoens ægthed, men Josh Henley holder fast i, at han taler sandt.

Se selv videoen her: 

Læs også

Ekstremer - Hvad er danmarks længste ord og hvor mange lande findes der i verden? Få svar på disse og mange andre ekstreme spørgsmål i vores guide her.

Film og serier - Her finder du Danmarks største guide over film og serier. Søger du gode serier på Netflix, så har vi også lavet en liste med det mest populære.

Sygdomme - Dagens.dk skriver ofte om forskellige sygdomme og symptomer. Læs her, hvad du skal være opmærksom på og hvad du kan gøre, hvis sygdommen rammer.

 

Dagens Gossip