Mand græder efter at han har kørt 10-årig ned: Faderens uventede reaktion er nu gået viralt

17/05/2023 11:28

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
At køre over et barn må være noget af det tragiske, man kan opleve.

Mest læste i dag

Denne chauffør fra Brasilien oplevede netop dette – han kørte ned ad en vej, da en 10-årig pige sprang ud på vejen efter en bold. Selvom manden stod på bremsen, havde han ingen chancer for at stoppe.

Hun blev liggende helt stille på jorden.

Da chaufføren står hjælpeløst og ser på, hvordan Haghattas lille krop bliver båret ind i ambulancen, bryder han sammen i gråd. Han har lige oplevet enhver chaufførs største frygt. Og mens han står der og bryder fuldstændig sammen, kommer trøst fra en højst usandsynlig person.

Haghattas far var tydeligvis meget bekymret for sin datter, men han brugte også lidt tid på at trøste chaufføren, inden han skyndte sig over til sin datter.

Videoen viser faderen tage den knuste chauffør i sine arme, holde hans ansigt og fortælle ham, at alt vil være i orden. Faderens medfølelse og tilgivelse er blevet set mere end tre millioner gange, og mange er blevet dybt rørt over faderens omsorg for chaufføren, der stod der og oplevede sit livs værste øjeblik.

Der var en uges hospitalsophold for Haghatta, men det forventes, at hun vil komme sig helt over de skader, hun pådrog sig ved ulykken. Hendes far har også inviteret den fortvivlede chauffør hjem til deres hus for at vise, at der ikke er noget uafklaret mellem dem.

Se det smukke øjeblik, hvor Haghattas far overvinder sin egen panik for at trøste chaufføren, det kan ses her.