Mand havde givet op på sit hår: Efter klipning ser han pludselig 30 år yngre ud

Nicolai Busekist

2 uger siden

|

10/07/2024
Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mand, der lod sit sparsomme hår vokse vildt, endte med at se 30 år yngre ud efter at have fået en 'livsændrende' transformation.

Dagens topnyheder

En mand, der havde ladet sit hår vokse vildt, fordi han havde givet op på det, fik folk til at måbe, da han fik en 'livsændrende' forvandling. Manden fik forvandlet sit udseende på grund af en klipning, der er blevet beskrevet som et 'mirakel'.

Manden, der optrådte i en video fra K-Luk Cuts, havde svært ved at skjule sin skaldede plet på toppen af hovedet og havde ladet det, han havde tilbage, vokse ud for at dække det.

I en video på det sociale medie Instagram indrømmede han, at han havde ladet det passe sig selv siden pandemien. Desuden kan man også se i videoen, at han havde forsøgt at trække det over sin skaldede plet.

Dog advarede frisøren om, at han gjorde sin største usikkerhed meget mere åbenlys - men der var en simpel løsning.

"Vi er nødt til at ændre det, da dit hår er så langt. Det eksponerer virkelig den skaldede plet på toppen," sagde K-Luk ifølge Daily Star.

"Vi skal helt sikkert gøre det kortere. Vi gør noget, der komplementerer dit naturlige vækstmønster bagpå. Det er naturligt, og så kan du svinge det lidt over, og holde det lidt kort."

Det blev ikke optaget på video, da frisøren gik i gang med at klippe og style håret, men det færdige resultat blev vist i slutningen af videoen, som har fået mere end 580.000 likes. Han fik kort hår på siderne og bagpå, og det længere hår på toppen blev stylet, så det kunne dække den skaldede plet.

Flere Instagram-brugere var forbløffede over forvandlingen - og kommenterede, at det fik dem til at 'tro på mirakler'.

"Jeg havde ikke forventet det. Du reddede ham for alvor," skrev en bruger som kommentar til den virale video.

"Jeg troede ikke på mirakler før nu," lød det fra en anden.

"Livsændrende. Hår er mænds makeup," kommenterede en tredje.

"Omg! Elsker det! Håber det gav ham et nyt niveau af selvtillid," skrev en fjerde.

Andre hævdede endda, at han så årtier yngre ud, end han gjorde i starten af klippet.

"Han ser 30 år yngre ud," skrev en bruger, mens en anden spøgte: "Jeg troede, du var frisør og ikke tryllekunstner."

Der er mange mænd, der har det svært med, at deres hår tynder ud. Derfor er manden i videoen ikke alene om dette. Hvis du også selv har det på denne måde, skal du naturligvis ikke tøve med at gøre noget ved det, hvis du ønsker det.