Mand hyggede sig med et glas i numsen - men så knuste det i hans endetarm

Nils Würtzenfeld

370 uger siden

|

07/06/2017
Viralt
Foto: BMJ Case Reports
Foto: BMJ Case Reports
En italiensk mand kom rigtig galt afsted under en intimstund med et vandglas.

Dagens topnyheder

Vi lever unægtelig i et post-Fifty Shades’ samfund, hvor sexlegetøj er ligeså almineligt og udbredt som det er velkendt.

En italiensk mand fravalgte dog traditionelt erotik-udstyr, da han i stedet for en dildo eller et par gedigne analkugler valgte at hygge sig med et helt almindeligt vandglas.

Det skriver Daily Mail.

Den unavngivne mand, som eftersignede er fra Milano, havde valgt at stimulere sig selv analt med et glas, men da han ville fjerne glasses, splintres det i hans endetarm.

Sandsynligvis af skam over den prekære situation valgte manden først at søge læge to dage senere, da han for alvor begyndte at frygte for sit helbred.

Hos lægen indrømmede den uheldige mand, at han frivilligt havde ført glasset op i sin anus for fornøjelsens skyld - et glas der var otte centimeter langt og seks centimeter bredt.

Et røntgenbillede kunne hurtigt bekræfte, at store dele af vandglasset fortsat sad i mandens endetarm, hvorefter man gjorde klar til at operere det ud.

Foto: BMJ Case Reports

Det lykkes eftersigende at fjerne alt glasses, men alligevel klagede manden efterfølgende over indre smerter.

Efter operationen blev manden tilbudt psykologhjælp, men afslog tilbuddet.

Ifølge lægens journal er det blevet oplyst, at manden tidligere har forsøgt sig med flasker, grøntsager og sexlegetøj.

- Generelt forsøger patienter med fremmede objekter i endetarmen, selv at fjerne objekterne, fordi de skammer sig over at skulle opsøge en læge og fortælle om et sådant problem. Men det lykkes ofte for den slags patienter at fjerne objektet selv, og så ender de alligevel med at opsøge en læge, står der  blandt andet i journalen.

Læs også om den vrede mand, der flipper skråt over manglende hjælp fra kommunen - smider klam overraskelse på skranken