Mand køber forladt lade på auktion: Du taber kæben, når du ser den værdifulde overraskelse indeni

Emil Martesen

15 uger siden

|

04/04/2024
Viralt
Foto: X
Foto: X
Du taber kæben, når du ser den værdifulde overraskelse indeni.

Dagens topnyheder

Man kan indimellem skyde papegøjen, og det kan i den grad siges om denne mand.

En mand, der hele sit liv havde boet i New York, gik endelig på pension. Han ønskede ikke at blive i storbyen, fordi han ville ud og opleve verden. Så han købte med alle sine besparelser et hus i Portugal.

Mens han ledte efter et hus, faldt manden over en usædvanlig annonce, der tilbød en enorm lade til en billig pris. Derfor besluttede han at købe laden, men måtte sælge noget af jorden omkring, da skatterne ved købet var for høje.

Ved enden af laden var der to store ståldøre, der var rustet fast i hinanden. Manden tænkte, at der sikkert ikke var andet end værktøj eller andre ligegyldigheder inde i laden.

Foto: X

Foto: X

Men han tog helt fejl, hvilket han hurtigt fandt ud af, da laden endelig blev åbnet. Laden var fyldt med gamle og velholdte biler, hvis værdi vi kun kan forestille os.

De var dækket af et tykt lag støv, men på billeder ser de ud som nye efter en vask! Laden indeholdt klassiske biler fra mærker som Fiat, Mercedes, Peugeot, Lotus, Porsche, Opel og Ford.

Der er ikke blevet meldt noget ud om, hvad værdien af det samlede fund er. Der er dog ikke nogen tvivl om, at der ikke er tale om småpenge.