Mand pressede vielsesring ned over penis for seksuel nydelse - det skulle han ikke have gjort

15/11/2016 15:45

Kristine Bugbee

Viralt
En opstemt mand fra Sydafrika fik lod sin vielsesring glide ned over sin penis i håb om, at det ville føles rart. Det gjorde det ikke. Advarsel: Ubehageligt billede!

Mest læste i dag

En 28-årig mand fra en lilly by i nærheden af Johannesburg i Sydafrika blev for nylig indlagt på et lokalt sygehus, efter at han penis blev blå og lilla, fordi han havde presset sin vielsesring ned over den af seksuelle årsager. Det skriver Daily Mail.

Ringen forvoldte hurtigt store skader på hans kønsorgan, og han kunne ikke selv hive den af igen. Derfor var han tvunget til at opsøge hjælp - selvom det formentlig var en skamfuld affære at skulle fortælle lægerne om sit 'lille' problem, der selvsagt efterlod ham med enorme smerter.

Den 28-årige mands mor fragtede sin søn på hospitalet, hvor lægerne heller ikke bare kunne fjerne vielsesringen. Den sad simpelthen for stramt om penis. De var i stedet tvunget til at punktere den uheldige mands opsvulmede penishoved og dræne det for blod. Selvfølgelig under bedøvelse.

Vielsesringen blev efterfølgende fjernet, og manden blev udskrevet efter tre dage på hospitalet. 

Den 28-årige mand indrømmede senere, at han havde presset ringen ned over sin penis, fordi nogle venner havde anbefalet ham oplevelsen. Men den lovede seksuelle nydelse udeblev altså, og han fortryder formentlig nu, at han lyttede til rådet.

På billedet herunder ses det klemte kønsorgan - til skræk og advarsel.

Det gør den 28-årige mand næppe igen.

Sagen er beskrevet i det medicinske tidsskrift South African Medical Journal (SAMJ).