Mand raser over McDonald’s: Da restaurantchef ser, hvad manden gør, ringer han straks til politiet

31/08/2023 10:23

Henrik R

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En godhjertet mands besøg på McDonald’s udviklede sig så voldsomt, at politiet måtte tilkaldes. Nu er mandens video blevet set af millioner.

Mest læste i dag

Det er ikke altid at en god gerning bliver mødt med skulderklap og forståelse.

Om man giver penge, mad eller sin tid for at hjælpe andre, så er det langt fra sikkert, at man får den respons fra omverdenen, som man have håbet på.

Det måtte den amerikanske mand Yoshi Gallo sande, da han invitererede en hjemløs mand på et måltid mad på den lokale McDonald’s i byen Myrtle Beach i South Carolina, USA. 

Den hjertevarme og søde gestus blev dog ikke velmodtaget på fastfood restauranten, og kort tid efter den hjemløse mand havde sat sig, kom politiet ind og og kvindelig betjent beder manden om at pakke sammen.

Da den hjemløse mand satte sig ned med sin mad, blev han straks sendt væk af en kvindelig betjent. Foto: Yossi Gallo

Det fik Yossi Gallo til at eksplodere og filme hele episoden i restauranten.

"Det kan I ikke mene! Han spurgte mig ikke engang efter mad, jeg tog ham med indenfor," siger Yossi Gallo på videoen, som den rasende McDonald’s kunde siden har lagt på Facebook.

Men Yossi Gallos råben i restauranten fik restaurantchefen til at blande sig.

"Jeg beder dig om at sænke stemmen, du opfører dig helt ukontrolleret," siger restaurantchefen til Yossi Gallo på videoen.

Men Yossi Gallo er stadigvæk overordentlig utilfreds med, at den hjemløse mand ikke må få noget at spise, hvilket får politiet til at løfte pegefingeren.

Da Yossi Gallo begynder at rase, eskalerer skænderiet. Foto: Yossi Gallo

- Jeg er loven her, lyder det fra den kvindelige betjent, da Yossi Gallo råber op. Foto: Yossi Gallo

"Jeg er her ikke for at diskutere med dig, jeg er loven, og du bliver nødt til at tage dine ting og forlade stedet," siger den kvindelige betjent på videoen.

Modvilligt forlader Yossi Gallo restauranten sammen med den hjemløse mand, og ude foran restauranten kan man høre Gallo sige til den hjemløse:

"Kom, jeg køber mad til dig et andet sted."

Restauranten er siden blevet haglet ned med dårlig anmeldelser på nettet. Foto: Yossi Gallo

Videoen af det højlydte skænderi mellem kunde, politi og restauranten er blevet set over 57 millioner gange og delt af 1,2 millioner brugere.

Mange på Facebook har udtrykt stort mishag ved den kvindelige betjents formulering om, at hun repræsenterer loven ved at sende den hjemløse mand væk.

Men restauranten har også mødt hård kritik som følge af videoen, hvor flere brugere har udtrykt en boykot af restauranten og kvitteret med tonsvis af dårlige anmeldelser på Google af restauranten i protest. Både det lokale politi og McDonald’s har dog forsvaret sig.

"På min restaurant er målet at give vores kunder en positiv og indbydende oplevelse, hver gang de besøger os. Desværre har personen i denne video fler gange haft en forstyrrende opførsel og er blevet bedt om at forlade  stedet af ledelsen og politiet ved flere lejligheder," siger restaurantchef Joel Pellicci i en udtalelse til lokale amerikanske medier.