Mand skal til at stille det store spørgsmål: Så bryder hans mor ind

Foto: TikTok

En mor ødelagde sin søns romantiske frieri, og det hele filmet. Nu er videoen gået viralt

Dan, der går under navnet @catdaddan på det sociale medie TikTok, har delt en video, hvori man ser, at han skal til at stille det store spørgsmål til sin kæreste.

Læs også

Eleverne får karakterer for første gang - brevet læreren vedlægger har rørt tusinder

Det når han dog aldrig at gøre, for hele frieriet bliver ødelagt af hans mor. Pludselig kan man nemlig høre hans mor råbe 'Nej, nej, nej', da han er på vej ned på det ene knæ.

Som beskrivelse til videoen, som han har delt på TikTok, har han skrevet: 'Min far vidste ikke, hvad han skulle gøre, så han blev ved med at filme'.

I videoen ser man tydeligt, at Dan er på vej ned på det ene knæ, fordi han vil stille sin kæreste et af livets helt store spørgsmål. Imens står hans kæreste på en væg, hvorfra der sandsynligvis er et fald ned på den anden side.

Lige inden Dan når at få stillet det store spørgsmål, bliver det hele dog ødelagt. Ikke nok med det, så er det Dans egen mor, der formår at ødelægge det specielle øjeblik. Hun råber nemlig ad pigen, og beder hende komme ned fra væggen.

Hen over videoen har Dan skrevet følgende: 'Til pigen, jeg skulle fri til, men min stoppede mor det...'

@catdaddan

My dad didn’t know what to do, so he just kept recording #illneverforgetyou #goodmemories #makemomepic #fy #proposal

♬ Never Forget You - Noisettes
My dad didn’t know what to do, so he just kept recording #illneverforgetyou #goodmemories #makemomepic #fy #proposal

Efter at have delt klippet på det sociale medie, er det gået viralt, og er blevet set mere end 9,4 millioner gange. Derudover er der også flere tusinde seere, der har kommenteret videoen, hvoraf flere skriver, at han ikke burde have ladet sin mor ødelægge frieriet.

"Så var hun da heldig. Hvem vil gifte sig med én, der lader sin mor vælge deres kone," skriver en person, mens en anden skriver:

"Heldige pige. Hun undgik en kontrollerende svigermor og en mand uden rygrad.

"I endnu et afsnit af mødre, der er forelskede i deres sønner," skriver en tredje person som en joke.

Læs også

Hun halverer en citron og smører den mod armhulen - resultatet kommer helt bag på hende

I en efterfølgende video fortæller Dan, at han vendte tilbage til stedet, hvor han endelig kunne stille det store spørgsmål. På trods af, at det første forsøg mislykkedes, sagde hun heldigvis ja anden gang.

 

Dagens Gossip