Mand smidt ud af all-you-can-eat-restaurant: Han spiste for meget

Foto: Shutterstock

En 30-årig mand er blevet afvist og har fået forbud mod at komme på en sushi-restaurant, fordi han spiste for meget.

En sushi-restaurant i byen Landshut i det sydlige Tyskland bør kraftigt overveje at droppe deres all-you-can-eat- (alt du kan spise, red.) koncept.

Det står klart, efter restauranten Thai Thu­na for nylig bortviste en mandlig gæst for at spise for meget. Det skriver New York Post.

Episoden fandt sted, da tyske Jaroslav Bobrowski for knap to uger siden aflagde det asiatiske spisested et besøg og betalte de 15,90 euro (knap 119 kroner) det kostede at give sig i kast med sushi-restaurantens ‘running sushi’.

Læs også

Åh nej! Nu stiger prisen på øl med raketfart

Hvad personalet på Thai Thu­na dog ikke vidste var, at den 30-årige Bobrowski var triatlet og netop ved at træne op til en Ironman. Den veltrænede tysker var derfor ikke kun i god form, men også i god spise-form.

Derfor gav den glubske sportsmand sig i kast med at spise den ene portion efter den anden, mens det lamslåede personale blot kunne se på.

På hver tallerken lå der eftersigende to eller tre stykker sushi, som Jaroslav Bobrowski kastede i sig i rekordfart.

Læs også

Opsigtsvækkende forskning: Knald dig 15 år yngre

Til sidst følte de forfærdede tjenere på stedet, at de måtte gribe ind. På dette tidspunkt havde den 30-årige ædedolk spist knap 100 portioner - det vil sige tallerkenfulde - og det blev alligevel for meget for personalet, der måtte løbe fra deres del af aftalen, da de bad manden om at stoppe og forlade stedet.

Efterfølgende har ejeren af Thai Thu­na forsøgt at forsvare restaurantens beslutning.

- Han spiste for fem personer. Det er ikke normalt. Jeg er helt færdig efter 13 tallerkener, men han tog hele tiden fem eller syv tallerkener af gangen, lyder det fra den frustrerede ejer, der pludselig måtte forklare sig overfor de andre kunder.

Læs også

Skål i hamp! Nu vil Coca-Cola lave cannabis-cola

- Det skabte et stort hul på sushi-karrusellen, og de andre gæster blev ved med at spørge, om vi ikke havde mere fisk.

Afvisningen blev dog taget pænt af den 78 kilo tunge Bobrowski, der til avisen Bild har fortalt, at han endda forsøgte at give personalet drikkepenge efterfølgende.

- Da jeg nærmede mig skranken, ønskede jeg at give dem drikkepenge, men tjenere ønskede ikke at tage imod dem, lyder det fra Jaroslav Bobrowski, der formentlig også var godt mæt, da han forlod det japanske spisested.

Læs også

Fed mand med flad næse forsøgte at lokke 10-årig pige med hjem: Så gjorde pigen det helt rigtige

Men som om bortvisningen ikke var nok, så blev super-spiseren stoppet af restaurantejeren, der forklarede ham, at han desværre ikke længere måtte sætte sine ben hos Thai Thu­na på grund af sin glubende appetit.

- Jeg er blevet forvist fra nu af, fordi jeg spiser for meget. Jeg blev lamslået, lyder det fra den sultne tysker.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip