Mand var knust efter tabet af sin ene kat: Kort efter kom den anden kat hjem med en seddel i halsbåndet

Foto: Scott Ewel

En mand var knust, da han mistede sin ene kat. Så kom hans anden kat hjem med et brev i halsbåndet

Alle, der har oplevet at miste et kæledyr, ved, at det er rigtig svært. For de fleste bliver kæledyr som hund og kat en del af familien, og derfor er tabet af et kæledyr også hårdt. 

Læs også

Lena fik uventet sms af Jehovas Vidner - hendes hurtige svar gjorde dem tavse

Det kan Scott Ewel også nikke genkendende til, da han for nylig mistede sin ene kat, der havde navnet Bear. 

Kort efter Bears tid viste det sig dog, at det ikke blot var Scott, der savnede katten. Det fandt han ud af, da han pludselig modtog et overraskende brev fra en fremmed person. 

Både Bear og hans bror, Misiek, var udekatte. Derfor var det også meget normalt for de to katte at vandre rundt i nabolaget, hvor Scott Ewel bor. De fleste dage var de ude hele dagen, men de kom altid hjem i løbet af aftenen.

Foto: Scott Ewel

En dag kom Misiek dog hjem alene. Efterfølgende fandt Scott ud af, at Bear var blevet ramt af en bil, mens de to katte havde været ude på deres daglige tur i nabolaget. Scott, som elskede Bear rigtig højt, var naturligvis knust, da han fandt ud af det. 

Et par uger efter kom Misiek. Denne gang havde han dog noget med hjem til Scott. Mere specifik havde katte et brev siddende under halsbåndet, hvilket Scott naturligvis var chokeret over. 

Scott fjernede brevet fra Misieks halsbånd, hvorefter han gav sig til at læse det. I brevet stod der: 

"Kære ejer, 

Jeg er din nabo, der bor i nr. 4. Jeg er også en nær ven af dine katte, da de (to katte) er vant til at komme ind på mit værelse hver dag. Men en af dem, en større én, har været forsvundet i to uger. Er han OK? Jeg er så bekymret for ham. Han er en kærlig kat og han rørte altid mit hjerte. Jeg håber, at han er okay. 

Y.T."

Foto: Scott Ewel

Scott sørgede for at sende et brev med Misiek, da han forlod huset næste gang. Dermed fik han også viderebragt de sørgelige nyheder til naboen.

Læs også

17-årig afslørede sin fars hemmelighed: Nu er hun død

Efter at have udvekslet et par beskeder, besluttede Scott at mødes med sin nabo, og de har siden da udviklet et nært venskab. 

 

Dagens Gossip