Mand var konen utro med svigermor: Nu er de gift

Foto: Privat

En kvinde fortæller en meget chokerende historie, hvor hendes egen mand var hende utro, mens hun lå på sit dødslege.

Nu fortæller en kvinde en chokerende historie. Imens hun kæmpede for sit liv på en intensivafdeling, så forrådte to af de mennesker, som hun stolede allermest på, hende. Det er Kamylla de Melos historie.

I de 78 dage, hvor hun var indlagt på hospitalet, ændrede alt, hvad hun vidste om sit liv sig. Det fortæller den britiske avis The Mirror.

Læs også

Mor troede Oscar havde skoldkopper: Det viste sig at være langt værre

Det var et slagtilfælde, der sendte den brasilianske kvinde på intensivafdelingen. Hun har dog siden løftet sløret for, at kimen til problemerne blev lagt langt tidligere, da hendes mor altid har haft en afvigende adfærd, hvor hun ønskede at konkurrere med sin datter. Det fortalte Kamylla de Melo i et interview. 

”Som teenager begyndte min mor først at konkurrere med mig. Hun var kun 20 år ældre end mig og sagde, at mit tøj så bedre ud til hende og at hendes mad smagte bedre. Intet jeg gjorde var godt nok," fortæller Kamylla de Melo. 

Får slagtilfælde

Kamylla de Meyo og hendes daværende mand blev forelsket i hinaden, da hun var 25 år. Han var ti år ældre. De blev gift i 2013 og ikke lang tid derefter blev parret forældre til en lille søn.

Graviditen var dog ikke ukompliceret. Det fik konsekvenser for Kamyllas hormoner, hviket hun besluttede sig for at blive opereret for en del år senere. 

”Jeg havde behov for en operation. Formålet var ikke at tabe mig, men at tage sig af mine hormonelle uregelmæssigheder. Efter operationen fik jeg dog et slagtilfælde og havde brug for at blive indlagt igen," udtaler Kamylla de Meyo, inden hun fortsætter:

"I den periode kom min mor - jeg sværger, jeg kan næsten ikke længere kan kalde hende for min mor - meget i vores hjem, hvor hun hjalp min mand med at tage sig af vores søn, som på det tidspunkt var 4 år."

Kamylla de Melos far og yngre bror ophold sig på daværende tidspunkt i familiens hjem. Hendes mor og ægtemand var altså alene sammen, mens hun var indlagt på hospitalet. 

Tror ikke sine egne øre

Undervejs i Kamylla de Melos sygdomsforløb gik det hverken værre eller bedre end, at hendes mor og ægtemand startede en affære. Det var dog ikke hverken den ene eller anden af de to, der overbragte nyheden til den indlagte kvinde.

Det var hendes far, der måtte besøge hende på hospitalet for at fortælle den hjerteskærende nyhed. 

"Jeg følte den værste smerte, jeg har følt i mit liv. Og den var ikke fysisk. Uden meget omsvøb fortalte min far, at hans kone og min mand havde en affære," fortæller Kamylla de Mayo. 

"Jeg ringede til min mor. Meget nervøs. Jeg fortalte hende, at jeg havde forladt hospitalet, at jeg var overlevet og spurgte, om det var rigtigt, at de var sammen. Svaret? Hun svarede, at ja, de er sammen og meget glade for hinanden. Jeg kunne ikke tro mine egne øre."

To år efter de chokerende hændelser ser Kamylla de Melo heldigvis lyst på livet. Hun fortæller, at hun har fundet en ny mand. Hun ser fortsat sin far, bror og søn, men resten af familien har de ingen kontakt med.

Læs også

Fra 1. januar sker det: Ændrer dit tilskud

 

 

Dagens Gossip