Mand ville begå selvmord - da han går ud for at ryge en sidste cigaret, hører han lyde fra busken

Foto: Privat

Selvom mennesker har en fantastisk evne til at kæmpe sig igennem selv de mørkeste oplevelser, kan enkelte indtryk stadig plage en i mange år efter.

Josh Marino havde været udstationeret med det amerikanske militær i store dele af sit voksne liv, og tiden som soldat havde givet ham både fysiske og psykiske skader.

Han havde fået PTSD, bedre kendt som posttraumatisk stress.

Læs også

Her er kvinden, som droppede job til 60.000 kr. om måneden for at sælge is på ferie-ø

Hver dag føltes som et helvede. Han kæmpede med at overkomme de mest almindelige og overskuelige ting i hverdagen, og blev skræmt ved den mindste støj. Det skriver BoredPanda.

En aften havde han fået nok. Han ville begå selvmord. Men før han tog sit eget liv, gik han ud i regnen for at ryge en sidste cigaret. Josh følte, at det var meningsløst at leve videre, og at han var klar til at afslutte sit mareridt af et liv.

Men mens han sad der dybt deprimeret og fast besluttet på at tage sit eget liv, hørte han pludselig noget i busken foran sig - og ud kom en lille killing.

“Han kom bare hen til mig og begyndte at gnide sig mod mit ben. Han ville have mig til at kæle for ham. I det øjeblik brød jeg sammen - jeg græd. Måske kunne han mærke, hvordan jeg havde det”, siger Josh.

Killingen reddede Josh’ liv, fordi han endte med ikke at begå selvmord den aften.

Josh gav den herreløse killing navnet Scout.

Foto: Youtube

“Jeg stoppede med at tænke på alle mine problemer, og begyndte i stedet at tænke på kattens problemer,” fortæller han.

Læs også

16-årig pige havde haft hoste i længere tid og tager på hospitalet - der får hun en besked som ændrer alt

 

 

 

 

 

Dagens Gossip