Marcus hører teenagere grine af noget på toilettet - da han indser hvorfor, tager han en modig beslutning

Foto: Facebook/stock foto

Da Marcus hører en mand i nød, beslutter han sig for at slippe alt han har i hænderne og hjælpe.

Hvad vil du egentlig gøre, hvis du blev konfronteret med nogen, der havde brug for din hjælp? 

Bliver vi spurgt, siger vi altid at vi ville hjælpe med det samme, men når folk falder om på gaden, er det langtfra alle, der træder til og hjælper. 

Da amerikanske Marcus Pass var ude og spise frokost, overhørte han nogle unge teenagefyre grine højlydt af en ældre mand, der sad ude på toilettet, der ikke selv kunne komme op. 

Læs også

Læge trillede ældre mand ned til vandkanten: Så tog en borger kameraet frem for at dokumentere, hvad hun gjorde

Marcus Pass rejste sig derfor op, og gik med beslutsomme skridt mod badeværelset, og ganske rigtigt sad der en ældre mand inde i en af båsene, der ikke kunne komme op fra toilettet. Den ældre mand var næsten 70 år gammel, og sad alene og græd på toilettet. 

- Jeg spurgte ham, om han var okay, og han kiggede op og svarerede, at hans ben var for svage til rejse sig, og at han havde glemt sin stok ved døren, skriver Marcus i et personligt Facebook-opslag

Her kunne de fleste blot være gået videre eller nøjes med at skubbe stokken ind under døren. Men her tog Marcus en anden beslutning. 

- Jeg bad ham åbne døren, hvorefter jeg gik ind og hjalp manden op, og gav ham sine bukser på igen. Jeg kunne se, at han havde en Vietnam-veteran hat på, og bagefter gav han mig et kram, og sagde at det havde været det mest pinlige øjeblik i hans liv, skriver Marcus Pass fortsat på Facebook.

Marcus Pass sagde tak for tro tjeneste, og gik derefter målrettet ud i restauranten igen, hvor de flabede teenagere sad og teede sig, hvorefter han fik dem til at undskylde til den ældre veteran. 

Læs også

Den historie har taget Facebook med storm, og på kun få dage har over 46.000 brugere på Facebook delt historien, om en mand, der blot sagde fra og hjalp, da andre havde brug for hjælpen. 

Det kan væres så svært at vide, hvornår folk hjælper hinanden, og hvornår de gør grin på andres bekostning, hvilket også var svært at tyde, da tre teenagere slap en pose udover et bord, hvor en hjemløs sad og talte sine småpenge.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip