Mest hadede mand på internettet: Her gør han det utænkelige ved 93-årig kørestolsbruger

Folk raser over hans forkastelige handling

En overvågningsvideo fra en butik i East Harlem i New York har fået internettet til at rase. På videoen ser man 93-årige Maria Vasquez, som onsdag middag var ude for at købe nye hjemmesko.

Pludselig kommer en mand forbi den ældre kvinde, som sidder i kørestol. Han stikker hånden ned og snupper en konvolut med penge, som Maria Vasquez havde stukket i sin bh.

Det skriver New York Post. 

Læs også

24-årig tømrersvend tager en selfie i vandet: Men se, hvad der stirrer tilbage i dybet bag ham

- Jeg var bange, jeg havde ikke set den komme. Han kradsede mig og løb væk. Jeg skreg bare ‘Løb, løb, han stjal mine penge’. Jeg hoppede i min stol, fordi jeg var spændt fast. Det var ikke noget, jeg kunne gøre, sagde Maria Vasquez torsdag til New York Post.

Konvolutten indeholdt efter sigende alle de penge, som Maria Vasquez’ skulle leve for i en måned. Der var 600 dollar svarende til knap 4.000 danske kroner (red.).

På optagelserne ser man Maria Vasquez’ hjælper Felicia Reyes forsøge at trøste den ældre kvinde.

Læs også

Italiensk domstol slår fast, at det fremover er lovligt at onanere i offentligheden

- Det gik meget stærkt. Jeg vidste ikke engang, hvad der skete. Pengene var i hendes bh, fordi jeg ikke kan bære pengene (en hjælper har angiveligt ikke tilladelse til at bære pengene red.). Hun havde ikke en håndtaske, siger Felicia Reyes.

Fredag blev den 26-årige Broyoan Lopez anholdt for røveriet mod den ældre kvinde, som var lettet over, at politiet havde fundet frem til ham.

- Jeg føler mig lidt mere lettet nu. Jeg har bedt til, at de ville finde ham, og de fangede ham heldigvis hurtigt, sagde Maria Vasquez efter anholdelsen. 

Broyoan Lopez var for retten i Manhattan Criminal Court fredag, men den unge mands sag er endnu ikke blevet afgjort.

 

 

Dagens Gossip