Michael med vild åbenbaring: Sådan har du aldrig stegt en bøf før

Privatfoto

Vi tør godt skrive under på, at du aldrig i dit liv har stegt en bøf på denne måde før, selvom du sikkert har redskaberne derhjemme.

En amerikansk reporter har afsløret en ny måde at tilberede en bøf på.

Men lige før du skynder dig ud for at købe nye BBQ madlavningsmaterialer, har du sikkert allerede alt, hvad du har brug for.

Læs også

Vild video: Sjælden udsigt ved Storebæltsbroen

Vi kan godt afsløre, at det næppe blive din forestrukne måde at lave en bøf på, men intet destomindre er det underholdende at se, hvordan CBS News-korrespondenten Michael George formår at stege et almindeligt stykke kød i en opvaskemaskine.

Ja, du læste rigtigt. I en opvaskemaskine. 

Han viste sine følgere på Twitter, hvordan han gjorde det, og det virker ret nemt (hvis du altså har tiden til det)

Reporteren tog en saftig bøf op, derefter forsejlede han den i en plastikpose med en vacumpakker. Den vakuumforseglede bøf blev derefter smidt ind i opvaskemaskinen.

En video, der blev lagt ud på hans sociale mediekonto, viser, hvordan bøffen blev lagt i den øverste skuffe, og maskinen blev sat til 96 minutter.

Den vakuumforseglede pose sikrer, at kødet ikke får masser af vand og andre mulige forurenende stoffer på sig, mens varmen og dampen giver det perfekte miljø til at tilberede det.

Men desværre klarer opvaskemaskinen ikke alt arbejdet.

Michael afslørede, at han stadig var nødt til at smække det på panden sammen med nogle hvidløg og urter for at få det til en perfekt medium rare-bøf.

Han sagde dog, at den kun var på panden i to minutter for at sikre, at ydersiden fik en ordentlig skorpe.

Folk blev godt og grundigt imponeret over madlavningen, men omvendt så tager det væsentligt længere tid, samtidig med, at der ksal bruges en hulens masse vand i procensse. Så det er hverken tids- eller vandbesparende.

Det er ikke Michael, der formår at tilberede mad på anderledes måder. Tidligere har en mand tilberedt en pizza i en bil, der stod placeret midt i solen, mens en anden har tilberedt en bøf ved at smide den ned i en brødrister.

Læs også

Tragisk uheld: 30-årig mand flygtede fra bisværm - Blev spist af piratfisk

 

 

Dagens Gossip