Michelle efterlod 35 døende killinger i en mørk skov: Nu hyldes dommeren for den opsigtsvækkende straf, han gav hende

Nils Würtzenfeld

393 uger siden

|

03/01/2017
Viralt
Foto: Polfoto/Youtube
Foto: Polfoto/Youtube
En amerikansk dommer er blevet kendt for at uddele straffe, der matcher forbrydelserne.

Dagens topnyheder

I Painesville i staten Ohio, USA er den lokale dommer Michael Cicconetti efterhånden ved at blive lidt at en berømthed.

Den aldrende dommer har det nemlig med at finde på både kreative og ofte meget opsigtsvækkende domsafsigelser, som ikke altid inkluderer fængselsstraffe.

Til gengæld har de til formål at matche den forbrydelse, som den dømte straffes for. Det skriver Devourable.com.

Derfor var det også en meget utraditionel – men alligevel rammende – dom, som Cicconetti for nylig præsenterede for kvinden Michelle M. Murray.

Murray var nemlig blevet kendt skyldig i at have efterladt 35 kattekillinger i en mørk skov en frysende november-nat sidste år.

Da skovbetjente efterfølgende fandt killingerne, var ni af dem døde af kulde. Efterfølgende lykkes det myndighederne at finde frem til Michelle M. Murray, der senere indrømmede sin handling.

Derfor præsenterede Michael Cicconetti den skyldige Murray for et særpræget tilbud:

Enten kunne hun vælge at komme tre måneder i fængsel eller nøjes med 14 dage i fængsel.

Foto: Youtube

Hvis hun valgte den sidste mulighed, ville det dog indebære, at hun skulle 15 dage i husarrest samt betale 3.200 dollars (cirka 17.000 kroner) til velgørenhedsorganisationen ’Humane Society’ samt 500 dollars (cirka 2.600 kroner) til betjentene, som fandt og tog sig af killingerne.

Sidst men ikke mindst forlangte dommer Cicconetti dog, at Michelle M. Murray – ligesom killingerne – blev tvunget til at overnatte en enkelt nat alene i en mørk skov. Uden mad og ekstra tøj. Den hårde dommer gik dog med til, at Murray måtte tænde et mål, så hun ikke frøs ihjel.

Og Michelle M. Murray er ikke den eneste dyremishandler, der er blevet præsenteret for én af dommer Cicconettis kreative staffe.

For nylig var kvinden Alyssa Morrow nemlig i retten for at have efterladt sin hund, Moose alene hjemme i en hel uge. Ingen havde i det tidsrum kigget til hunden, der var overladt til sig selv i et beskidt og ildelugtende hus.

- Måske burde du få en idé om, hvordan det var, lød det fra Cicconetti, der efterfølgende afsagde sin usædvanlige dom:

- Du skal leve ligesom Mosse og for at gøre det, vil jeg have, at du skal tage hen til den lokale losseplads, hvor de skal finde det mest stinkende, ulækre, gudsforladte sted, hvor du skal sidde i otte timer og tænke over, hvad du har gjort mod den hund. Og hvis du brækker dig, så brækker du dig, lød det fra Michael Cicconetti.

Den særprægede dommer har blandt andet også dømt en 18-årig kvinde for at have kørt i taxi 30 miles (48 kilometer), hvorefter hun var stukket af fra regningen.

Foto: Youtube

Hans doms-tilbud lød derfor på 30 dage i fængsel eller at gå en straffetur på 30 miles.