Midt i en hyggelig leg med biler gik det galt for Caroline

Foto: Privat

Caroline fik pludselig et blackout og kollapsede på gulvet i børneværelset. Heldigvis handlede hendes 4-årig søn hurtigt.

De var midt i en hyggelig leg med biler på børneværelset i familiens hus i byen Telford i England, da det pludseligt blev alvorligt. 

Caroline er mor til Josh på 4 år og hans lillebror Harry på 18 måneder, og det var en dag midt i jul, at de var igen med at lege med biler.

Læs også

Dronning Elizabeth sætter foden ned: Udelukker Harry og Andrew

Den 41-årige mor har diabetes, normalvis plejer hun at have det under kontrol, men denne dag gik der nok helt galt, skriver Daily Star.

Blackout midt i det hele

Midt i legen fik hun pludseligt et blackout og kollapsede på gulvet i børneværelset. Hun gik i det som kaldes ‘diabetisk koma’, der kan være livstruende.

4-årige Josh prøvede at hente noget slik til hans mor for at se, om det kunne hjælpe på situationen. Det fik ikke liv i hende, men så fik den lille dreng en ide, som muligvis i dag har reddet Carolines liv.

Vild med biler 

Josh har altid været meget fascineret af legetøjsbiler, især redningskøretøjer, og på en af hans små legetøjsambulancer står der ‘112’. 

Selvom han aldrig før havde prøvet at ringe op fra en telefon, fandt han sin mors telefon og trykkede nummeret.

Det var denne legetøjsbil, som 4-årige Josh fandt nummeret til alarmcentralen på. Foto: Privat.

Hurtigt blev han stillet igennem til alarmcentralen, hvor han kunne fortælle familiens adresse, og straks blev der sendt en ambulance ud til hjemmet.

Han fik fortalt til personalet hos alarmcentralen, at “Mor legede med biler og pludselig lukkede hun øjnene og lagde sig ned.”

Da Caroline kom til sig selv igen, var hun omringet af ambulancereddere. Redderne kunne fortælle hende, at hendes søn havde ringet efter dem, og at de var kommet for at hjælpe hende. 

Da redderne ankom til huset, fandt de 41-årige Caroline på gulvet i børneværelset, omgivet af legetøjsbiler og med hendes mindste søn Josh, som var faldet i søvn hos hende.

“Hendes øjne lukkede og så faldt hun i søvn, jeg tænkte, jeg hellere måtte ringe til doktoren,” har Josh efterfølgende fortalt om episoden.

En lille helt

Efter den heltemodige indsats, inviterede det lokale politi ham på besøg på politistationen. Her fik han en grundig rundvisning og fik lov til at prøve bilerne 

“Han havde en fantastisk dag. De sagde til ham at han var en lille helt, og det kan jeg ikke argumentere imod, vi er meget stolte af ham,” siger Caroline.

En stolt mor af sin lille søn. Foto: Privat.

Der er heller ingen tvivl om, at episoden har gjort indtryk på lille Josh. 

“Jeg havde det så sjovt på politistationen. Når jeg bliver voksen, vil jeg være politibetjent,” fastslog den 4-årige helt.

En sej gut, der i den grad blev dagens helt. Foto: Privat.

 

Læs også

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer endegyldigt gået fra hinanden

 

 

Dagens Gossip