Millionær kommer med opfordring til hjemløse: Sådan kan i sove i skraldespande

Foto: Peter Dawe

En mangemillionær kommer med en opfordring til hjemløse, så de ikke længere skal sove på gaden. De skal i stedet sove i skraldespande.

Der kan vist ikke herske nogen tvivl om, at det ikke er sjovt at være hjemløs. Særligt ikke når vinteren begynder at melde sig på, og temperaturen begynder at dale.

Rigtig mange mennesker lever dog uden tag over hovedet i hele verdenen, og nu forsøger en britisk mangemillionær at hjælpe dem. Hans forslag bliver dog modtaget rigtig dårligt, og det er til at forstå hvorfor.

Læs også

Eksperter med opråb: Ny coronavariant undslipper i ekstrem grad immunitet

Han opfordrer nemlig hjemløse til at sove i skraldespande, og han har endda filmet en video for at vise, hvordan de kan gøre.

“Jeg så på tv, at hjemløse brokker sig over, at de bliver sparket til og tisse på. Når man ligger på gaden i en sovepose, er man meget sårbar,” lyder det fra Peter Dawe ifølge mediet LadBible, inden han fortæller om sin ‘opfindelse’, der består i at benytte to skraldespande.

“Jeg var faktisk ganske tilfreds. Det var klart mere behageligt end at ligge på jorden eller i et telt,” fortæller han.

Vand- og vindtætte

Peter Dawe fortæller, at han selv har brugt 20 minutter indenfor i hans opfindelse, og den skulle både være vand- og vindtæt. Foruden at man kan sove i den, mener han også, at ‘opfindelsen’ er genial til at opbevare tøj og genstande.

Måden de hjemløse skal ligge i læ i skraldespandene, skal fungere ved at tage to skraldespande, som man lægger sig ind i.

Foto: Peter Dawe

Den ene skraldespand har du din underkrop og det meste af din overkrop, mens du har resten af kroppen i skraldespand nummer to. Du kan se på billederne, hvordan det skal fungere.

Hvad mener du om ovenstående løsning? Skal hjemløse i fremtiden begynde at sove i skraldespande?

Læs også

22-årig ung mor gik til lægen med blå mærker - Ugen efter var hun død

 

 

Dagens Gossip