Mishandlet mor, der fik halsen skåret over foran sine børn, skal jævnligt skrive til sin overfaldsmand

Selvom Natalie helst er fri for at tænke på manden, der torturerede hende i timevis, er hun tvunget til at kommunikere med ham.

En aften udviklede sig til et mareridt for den unge englænder, Natalie Allmann, da hun fortalte sin soldater-kæreste, at hun ikke længere ville være sammen med ham, fordi hun havde fundet en anden.

For øjnene af parrets to små sønner gennemtæskede Jason Hughes sin kæreste, som han både forsøgte at kvæle med en pude, skære halsen over på og smadre hendes ansigt med håndvægte. Mishandlingen stod på i syv timer i byen Ross-on-Wye, Hereford.

Læs også: Lastbilchauffør ser noget mærkeligt på en holdeplads og gør straks noget ved det

Jason Hughes lod til sidst Natalie slippe fri. Kort efter blev den tidligere soldat anholdt, og han sidder nu i fængsel på 3. år.

Men 26-årige Natalie står nu frem og fortæller i tv-programmet Sunday People, at hun kan ende bag tremmer, hvis hun ikke tre gange om året skriver til sin eks-kæreste og opdaterer ham om deres sønner. Det skriver Daily Mail.

Natalie er meget chokeret over, at hun er nødt til at have kontakt med Jason, som et par år inde i deres forhold udviklede et alkoholmisbrug og begyndte at blive voldlig og ville kontrollere familien.

- Det er os, der er ofrene, ikke ham. Jeg troede, at han ville dræbe mig den aften uden nogen grund, og mine drenge så det. De var rædselsslagne, forklarer Natalie i Sunday People og uddyber:

Læs også: Teenager kaster pomfrit efter kvinde: Det kommer han bittert til at fortryde

- Jeg er så vred over, at loven stadig forsvarer hans forældrerettigheder på trods af det skete, og at han stadig får lov til at kontrollere os fra fængslet.

Det brutale overfald skete tilbage i 2011 - det var Natalie selv, der ringede efter ambulance og politi, da Jason endelig lod hende slippe fri.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip