Mishandlet og overvægtig bjørn bliver reddet efter 20 år: I dag er den uigenkendelig

29/06/2023 09:12

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Bjørnen var låst inde i et bur i årevis, men blev reddet i 2020 af dyreorganisationen PETA.

Mest læste i dag

" Dette er bestemt et af de værste tilfælde, jeg nogensinde har set," sagde Debbie Metzler fra dyrevelfærdsorganisationen PETA om bjørnens medicinske status efter alle de år i buret, ifølge Penn Live.

Det var i byen Millmont, Pennsylvania (USA), at fundet skabte overskrifter og udløste massive diskussioner på sociale medier i begyndelsen af ​​2020.

Bjørnen blev holdt fanget på et betongulv i et lille bur. I flere år – måske et årti – havde han været medlem af Union County Sportsmen's Club, en forening, hvor folk i alle aldre dyrkede forskellige former for fysiske aktiviteter, herunder skydning og jagt.

Efter alle de år uden fysisk aktivitet tog den stillesiddende bjørn meget på i vægt, som du kan se på billederne.

I begyndelsen af ​​2020 lykkedes det dyreværnsorganisationen PETA at få ham ud derfra. Så måtte han på et dyreinternat i Colorado.

Det hele startede, da Hollywood-skuespilleren Alec Baldwin skrev et brev til statens guvernør, Tom Wolf. Baldwin beskrev, hvordan Dillan var blevet forsømt i alle disse år.

Efter ni måneders forhandlinger lykkedes det PETA at få bjørnen ud af buret - og den bliver nu passet på The Wild Animal Sanctuary i Keenesburg, Colorado. Først var de bange for, at bjørnen ville være i så dårlig stand, at den ikke ville overleve rejsen - men det gjorde den. Og nu håber dyreelskere verden over, at hans behandling på krisecentret vil få ham til at føle sig bedre.

Det er nu mere end tre år siden, at Dillan blev reddet.

For et år siden gav PETA en opdatering om den tidligere indhegnede bjørnesag. Så fik vi at se den følgende video, hvor han nu lever sit bedste liv.

I den første video herunder kan du se Dillan da han blev reddet, og i den anden video kan du se ham to år senere.