Mistænkelig episode i fitnesscenter: ‘Ekstremt ubehageligt’

Foto: Tiktok

En fitness influencer var rædselsslagen, da en mand syntes at krybe op bag hende, da hun trænede i et fitnesscenter.

Julia, fra Pittsburgh i Pennsylvania, USA, filmede træningen til sin YouTube-kanal, da hændelsen skete.

Da hun står foran et spejl, og optager hendes video, har hun tilsyneladende fanget en fremmed, der tager billeder af hendes bagdel - det skriver Dailystar.

I den nu virale video med 16 millioner visninger på TikTok ligger influenceren på en bænk, træner, og alt synes fint, men da hun placerer sig foran spejlet, nærmer en mand i en grå hættetrøje sig bagfra og tager sin telefon frem.

Læs også

Far forlangte skilsmisse da han så sin nyfødte datter

Det virker i videoen forholdsvis tydeligt, at manden bruger sin mobil til at tage et billede, og mobilkameraet er uden tvivl rettet mod Julia. Derefter kalder manden på sin ven, og viser ham tilsyneladende det billede han lige har taget.

Hun sagde, at hændelsen skete i januar og tilføjede: "Jeg så mig selv i spejlet, og det var sådan, jeg så det.

"Han benægtede, at han tog et billede, der fik mig til at føle mig vanvittigt for at tænke over det."

På trods af den dårlige samvittighed Julia følte, forhørte hun sig med sine følgere på sociale medier, hvor hun spørger, om det er hende der har taget fejl, og internettet er hvert fald ikke i tvivl. 

En svarer : "Ikke alene tog han et billede, men han viste tydeligt sin ven."

En anden bemærket Julia's udtryk under ansigtsmasken, skriver: "Åh min gud, du ser så bange ud, at se i dine øjne. Jeg er så ked af det."

En tredje argumenterede: "Han så nervøs hele tiden! Han tog helt sikkert et billede, man kan se, hvordan han går som en klovn."

"Det er derfor, jeg ikke føler mig godt tilpas i et fitnesscenter," - tilføjer en anden bruger.

Nogle foreslog Julia at rapportere hændelsen til personalet i fitnesscentret og derved få smidt ud, for sin mangel på respekt for andre.

I en senere opdatering på sociale medier, forklarer Julia hvordan hun kontaktede personalet, og fortalte sin historie. Præcist hvordan det endte, melder historien intet om, men manden var angiveligt langt fra tilfreds med anklagen. 

"Han kom derefter tilbage for at fortælle personalet, at han var vred, og jeg prøvede bare ikke at se på, fordi det var ekstremt ubehagelig,” - skriver den unge kvinde.

Læs også

Nu melder eks-kæresten ud: Det ved jeg om Sidney Lees død

 

 

Dagens Gossip