Model føler sig diskrimineret af forlystelsespark: 'Det er bare fordi jeg har store meloner'

Foto: Instagram

En 26-årig model føler sig diskrimineret af en forlystelsespark, da hun blev afvist i indgangen, fordi hendes 'store fortrin gør folk utilpas'.

26-årige Whitney Paige Venable fra Florida i USA var på besøg i Universal Studios i Orlando, og hun siger, at hun var chokeret over, hvordan hun blev behandlet af personalet. Det skriver The Sun.

Hun hævder, at en medarbejder informerede hende om, at hun ville være nødt til at dække sin kavalergang, hvis hun ville lukkes ind i forlystelsesparken.

Læs også

Vanvittigt: Så meget koster et 10 minutter langt varmt brusebad i dagens Danmark

Da hun troppede op ved indgangen til Universal Studios, var hun iført en hvid crop-top og grønne shorts. Hun hævder desuden, at hun så flere andre kvinder bære tilsvarende tøj.

"Jeg følte mig ydmyget og flov," fortæller Whitney, der har 1,6 millioner følgere på Instagram.

"Jeg fik at vide, at jeg var nødt til at skifte min top for at kunne komme ind. Jeg tror, ​​det er, fordi jeg har store bryster, og det gør folk utilpas, men så vidt jeg ved, var mit tøj ikke i strid med reglerne."

"Jeg føler, at jeg blev diskrimineret på grund af størrelsen på mine bryster. Jeg lagde mærke til, at andre mennesker stirrede, og jeg følte mig virkelig flov. Det var ydmygende."

Foto: Instagram

Hændelsen fandt sted i 2021, men det er først i denne uge, at Whitney besluttede sig for at fortælle om den.

I en video, som Whitney selv har optaget, er hun på vej til Universal Studios med en ven. I denne video er det tydeligt at se, at de to venner ser ud til at være glade og spændte.

Få øjeblikke senere bliver deres humør dog ødelagt, da hun i en anden video viser, at de står ved indgang og venter på at blive lukket ind, men Whitney får at vide, at hendes outfit er 'upassende'.

"Så jeg gætter på, at min top er upassende for Universal. Vi har et problem lige nu," kan hun høres sige i videoen.

"Så tilsyneladende er jeg nødt til at skifte til en mere passende top, selvom jeg har set mange mennesker her i sports-bh-lignende toppe," siger Whitney i en opfølgende video, efter hun blev afvist i indgangen.

Foto: Instagram

"Jeg følte, at jeg blev målrettet. Og det var om sommeren, så det var varmt. Jeg forstod ikke rigtigt problemet, men at have store bryster skaber opmærksomhed," siger hun også.

"Jeg endte med at tage en anden top på over sports-bh'en. Min ven havde en anden top i bilen."

"Men jeg endte med at tage den af i parken, fordi det var varmt og den var grim. Og det faktum, at jeg blev diskrimineret, gjorde mig virkelig rasende. Mindre kvinder kan bære, hvad de vil - at have store bryster bliver seksualiseret."

Sidste år fik Whitney lukket sin Twitter-profil, fordi hendes afslørende billeder var blevet anmeldt af et større antal personer.

"En dag ændrede jeg mit coverbillede til et uskyldigt billede af mig, der viste min figur frem - men jeg havde undertøj på," sagde hun dengang, og fortsatte:

"Og pludselig blev min konto lukket. Det fik mig til at føle mig diskrimineret, fordi der er langt værre billeder på Twitter. Det er ikke fair."

Læs også

Disse 5 strømtyve er de værste i hjemmet

 

 

Dagens Gossip