To mørke skygger dukker op på øde landevej - så indser bilisten den sørgelige sandhed

Ane Sørensen

389 uger siden

|

01/02/2017
Viralt
Foto: Facebook/Privat
Foto: Facebook/Privat
Jordan Kahana fandt to små herreløse hundehvalpe, da han var på roadtrip i USA.

Dagens topnyheder

Da amerikanske Jordan Kahana vendte hjem igen efter en roadtrip i slutningen af 2016, var det med to nye lodne venner ved sin side. 

Det skriver Little Things.

Da hans arbejdsplads var lukket ned i anledning af julen, besluttede Jordan Kahana sig for, at han ville køre hele vejen fra Los Angeles til Grand Canyon. 

Mens Jordan Kahana kørte afsted på en øde landevej i Arizona, fik han pludselig øje på noget mystisk. To små mørke skikkelser dukkede op midt på vejen.

Da Jordan Kahana holdt ind til siden viste det sig, at det var to små hundehvalpe - omkring otte uger gamle - som løb alene rundt på den store vej.

Det lykkedes for Jordan Kahana at indfange de to små hunde, som han tog med til en dyreklinik i den nærliggende by Page. Mens hvalpene blev tilset tog Jordan Kahana en beslutning, som ville ændre hans liv - han valgte nemlig at tage dem med sig hjem.

The Adventure Squad (eventyrholdet red.) kaldte Jordan Kahana sin lille nye ‘familie’. 

Den eventyrlystne unge mand havde taget et kamera med sin på sin lange køretur, så han kunne dokumentere de oplevelser, som han havde undervejs.

I videoen herunder kan du derfor møde Jordan Kahana og resten af det lille eventyrhold og følge dem alle tre på deres tur mod det nye fælles hjem.