Molly udsat for forfærdelig ulykke i køkkenet: Nu advarer den nybagte mor andre forældre

Skrevet af Nils Würtzenfeld

368 uger siden

|

10/05/2017
Foto: Molly Landis/Facebook
Foto: Molly Landis/Facebook
En ung kvinde blev udsat for en voldsom ulykke i sit køkken. Siden har hun været forfærdet ved tanken om, hvad der kunne være sket, hvis hendes fire uger gamle datter havde været til stede.

Dagens topnyheder

- Jeg deler normalt ikke sådan noget her eller personlige informationer, men efter jeg har fortalt denne historie til tætte venner, føler jeg mig nødsaget til at dele denne historie.

Sådan indleder amerikanske Molly Landis det Facebook-opslag, som hun delte med omverdenen tilbage i december, og som skal tjene som advarsel til andre forældre, efter den nybagte mor var ude for en voldsom ulykke.

- I tirsdags var jeg involveret i en ulykke, hvor mit gasblus (på komfuret, red.) eksploderede og sendte en ildkugle mod mit ansigt, hals og bryst, fortæller Molly Landis, der efter ulykken måtte bringes på hospitalet med slemme forbrændinger – især på brystet

Foto: Molly Landis/Facebook

Foto: Molly Landis/Facebook

Men selvom smerterne var slemme for den unge mor, så var det nogen helt andet, der bekymrede hende i tiden efter ulykken.

- Ja, det var frygteligt og smertefuldt, men jeg har ikke kunne stoppe med at tænke over, hvor heldig jeg egentlig er, lyder der fra Molly Landis i sit opslag.

En måned før ulykke fødte den amerikanske kvinde nemlig en lille pige, som hun - som mange andre forældre – ofte bære rundt i en babyslynge på brystet.

Som Molly Landis selv skriver, så giver babyslynget frie hænder, og derfor bærer hun også ofte rundt på sin datter, når hun er i køkkenet.

Heldigvis var aftenen for ulykken dog ikke en af de gange.

- På denne specifikke aften har en skytsengel våget over mig og min baby. For første gang i sit liv faldt hun i søvn i sin vugge, og jeg bar derfor ikke rundt på hende, da jeg var i køkkenet, fortæller Molly Landis.

Foto: Molly Landis/Facebook

Og netop denne kendsgerning priser den unge mor sig nu lykkelig for, da størstedelen af hendes alvorlige brandskader befinder sig på brystet, hvor den lille pige plejer at sidde.

Men ligeså heldig, som Molly Landis føler sig, ligeså ubærlig er tanken om, hvad der kunne have været sket.

Derfor slutter hun også sit opslag af med en opfordring til andre forældre.

- Formålet med mit opslag er af sige: Vær forsigtig med hvilke aktiviteter du foretager dig, mens du bærer på dit barn! Siden dette er sket, har så mange mødre sagt til mig; åh min gud, det gør jeg hele tiden, skriver Molly Landis, der understreger, at det kan ske for alle.

- Vi tænker aldrig over, at det kan ske for os, og jeg troede aldrig, at det kunne ske for mig. Jeg er så taknemmelig for at hun ikke var i nærheden af eksplosionen, afslutter hun.