Monsterkatten BeeJay på 12 kilo skal have ny ejer

Foto: Twitter

Det er ikke en helt almindelig kat, der skal have en ny ejer. Katten BeeJay vejer nemlig 12 kilo, som er tre gange så meget som en helt almindelig kat af samme race.

Morris Animal Refuge Animal Center i Philadelphia, USA, har fået en to år gammel huskat ved navn Beejay ind. Katten mangler en ejer, men det er ikke en helt almindelig kat. I modsætning til de fleste katte af samme race - som vejer omkring fire kilo – vejer BeeJay hele 12 kilo.

Dyrehospitalet forsøger nu at finde en ny ejer til den store kat. ”Herre Gud, BeeJay er en stor. Han er større end stor. Han redefinerer hele konceptet ’stor’. Kan du gætte, hvor meget han vejer? Eller endnu vigtigere, kan du give ham et hjem? ” skriver dyrehospitalet på Twitter.

Hjemmesiden gik ned

Da annoncen om BeeJay blev lagt ud på dyrehospitalet hjemmeside, gid siden ned.

Idet katten har tiltrukket sig så meget opmærksomhed, har dyrehospitalet desuden trykt en trøje med det store dyr på. Brandvæsenet i Philadelphia har også tilbudt BeeJay et job.

"Hvis han ikke får en ny ejer (meget usandsynligt), er han velkommen til at være med i vores K9-gruppe," skrev brandvæsenet på Twitter.

Ifølge dyreinternatet er alt snart på plads med den nye ejer.

 

Læs også

Kat angriber kvinde og bider sig fast i hovedet

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip