Mor blev overrasket over knap mellem dukkes ben: Da hun trykkede på den blev hun rasende

Privatfoto

En mor var meget overrasket over at finde en trykbar knap mellem benene på hendes barns dukke. Da hun trykkede på knappen, blev hun endnu mere chokeret.

Legetøjsdukker har været populært hos de mindste i utallige år, og hvert år produceres der nye dukker, der har helt nye funktioner.

Legetøjsproducenten Hasbro står dog bag en dukke, der er røget ind i en masse kritik, da dukken har en knap placeret et upassende sted, og klikker man på knappen, så kommer der upassende lyde.

Læs også

Mand lader sit hår vokse i over 2 år af en særlig grund: Grunden er rørende

En mor havde købt dukken, der er en ‘Trolls World Tour Giggle and Sing Poppy Doll’. Dukken er baseret på de populære Trolls, der har lavet flere biografaktuelle film.

Til hendes store overraskelse så hun dog, at der var en knap nede mellem dukkens ben, og når man trykkede på den, begyndte dukken at grine på en måde, der kunne tolkes upassende.

Hun gisper, når man trykker hende mellem benene

Moren lagde efterfølgende videoen ud på nettet, og det fik folk til at gå fuldstændig amok. De kaldte personerne bag dukken for pædofile, og mente, at dukken kunne bruges til at ‘groome’ helt unge piger.

“Hun laver en gispende lyd. Nogle af jer vil sikkert ikke tænke det store over det, men fordi jeg har børn, så er det her en stor ting,” lyder det fra moren i klippet der fortsætter:

“Den laver en gispende lyd, når du rører hendes private dele, og for mig lyder det som seksuelle lyde. Det er så forstyrrende,” lyder det fra moren.

Grundet det store raseri over knappen mellem dukkens ben, har Hasbro valgt at trække dukken tilbage.

Læs også

2-årig pige med Downs syndrom får en speciel lavet dukke: Reaktionen rører mange

 

 

Dagens Gossip