Mor bliver kritiseret for 'pinligt' ammebillede: 'Hun vil bare have opmærksomhed'

Kristine Bugbee

385 uger siden

|

26/02/2017
Viralt
Nadine Muller og sønnen Madden.
Nadine Muller og sønnen Madden.
En australske fitnessmodel og sygeplejerske bliver kritiseret for at seksualisere amning, efter at hun har delt et billede, hvor hendes 16 måneder gamle søn får bryst.

Dagens topnyheder

Efter at sociale medier er kommet til, er det ikke mange private stunder, der får lov til at forblive private. Vi har vænnet os til at følge med i hinandens mest intime øjeblikke, men hvor går grænsen egentlig? 

Da sygeplejersken Nadine Muller fra Australien for nylig delte et billede på Instagram, hvor hun ammer sin 16 måneder gamle søn Madden, reagerede hendes følgere prompte, skriver Mirror

Se billedet herunder.

I kommentarsporet under billedet bliver den veltrænet mor kritiseret voldsomt. En følger skriver blandt andet, at Madden vil blive 'flov og frastødt' af billedet, når han bliver ældre:

- Det ville jeg i hvert fald blive, hvis min mor viste mig sådan et billede, eller hvis jeg faldt over det på sociale medier. Jeg har ikke lyst til at se min mors bryster - slet ikke med min mund på dem. Derfor opfatter jeg den slags billeder som egoistise og opmærksomhedssøgende. Moderen tænker ikke på sit barn, kun på sig selv og at få nye følgere.

Andre mødre i kommentarsporet forsvarer den populære fitnessmodel, som har mere end 8.000 følgere på Instagram, som hun bruger til at vise sine træningsresultater og hverdag som mor frem.

- Hold dine ubrugelige kommentarer for dig selv, hvis du ikke har lyst til at blive lagt for had af en gruppe kvinder, skriver en følger.

Efter blæsevejret har Nadine Muller skrevet et længere indlæg, hvor hun holder fast på retten til som mor at dele ammebilleder på sociale medier.

- Hvis du har fulgt mig i et stykke tid, så ved du, at jeg elsker den amme-rejse, som jeg er på med Madden. Det er fortsat et af livets største glæder, og jeg er taknemmelig og utroligt passioneret omkring det. 

Nadine Muller er langt fra den eneste mor, der er blevet kritiseret for sine billeder på sociale medier. Tasha blev for nylig kaldt incestiuøs for sine ammebilleder.