Mor brugte dette nemme trick mod edderkopper: Hun har ikke set nogen siden

Foto: Privat

Tricket er nemt, og det skulle eftersigende holde insekterne væk.

Hvis du i løbet af den seneste tid har opdaget et par store edderkopper i dit hjem, så er der en ganske god grund. August og september er nemlig den tid, hvor hannerne skal på jagt efter deres modpart, så de kan mage.

Derfor vil de bevæge sig ind i de danske hjem, hvor de typisk vil lede efter tørre og varme steder. Du skal derfor ikke være overrasket, hvis der gemmer sig en stor husedderkop under din pude i sofaen.

Læs også

Mor til dreng med Downs blev knust: Inviterede til fødselsdag - så få dukkede op

Men nu har en mor delt et trick, som hun selv kalder ‘den bedste løsning nogensinde’, der kan hjælpe dig, hvis du ikke er vild med at edderkopperne invaderer dit hjem.

Det skriver Ladbible. 

Nemt og enkelt

Hun delte tricket i Facebookgruppen Family Lockdown Tips & Ideas, hvor hun skrev. “Jeg må bare sige, at hvis I ikke allerede har prøvet dette trick af, så må I gøre det nu.”

Tricket er nemt og går i alt sin enkelthed ud på, at man kommer nogle dråber pebermynteolie i en sprayflaske, og derefter sprayer rundt om i sit hjem. Det skulle ifølge moren holde edderkopperne væk.

En bruger på Facebook kommenterer, at “eukalyptusolie på ydersiden af hjemmets vinduer fungerer ligeså godt og er billigere.”

De er ikke farlige

Selvom mange er bange for edderkopper, så er husedderkopperne herhjemme i Danmark ganske harmløse. Deres ben kan blive op til 10 centimeter lange, og den kan derfor fylde hele din håndflade, når den spreder sig ud. Men selvom edderkoppen kan se voldsom og farlig ud, så behøver du altså ikke være bange, da den ikke er farlig.

Museumsinspektør på Naturhistorisk Museum i Aarhus, Morten D.D. Hansen, har fortalt til B.T, at edderkoppen godt kan bide fra sig, men at det ikke vil gøre ondt. Det skulle føles mere som et myggestik end et hvepsestik, men smerten afhænger naturligvis af, hvor stor edderkoppen af.

Skal du prøve pebermynteolie-tricket af? 

Læs også

Melder ud: Naboer vågnede af larm da Sidney Lee døde

 

 

Dagens Gossip