Mor fik kæmpe chok af spøgelsesbaby - Nu er billedet gået viralt

Foto: Facebook

En amerikansk mor fik et kæmpe chok, da hun skulle se til sit sovende barn. Hun opdagede nemlig en 'spøgelsesbaby', der lå lige ved siden af hendes søn.

En mor fik sig noget af et chok, da hun kiggede på den babymonitor, der holdt øje med hendes sovende spædbarn. For mens hendes lille søn lå og sov ganske mageligt, så lå der en skræmmende ‘spøgelsesbaby’ ved siden af.

Eller heldigvis var det ikke en spørgelsesbaby, men det var moren overbevist om, da hun ved første øjekast kiggede på monitoren.

Læs også

Familie og venner skulle begrave Shay, pludselig bankede det inde fra kisten

“Jeg var sikker på, at der var en spøgelsesbaby i sengen med min søn, så jeg fik næsten ikke sovet,” skriver moren i et opslag på Facebook ifølge det britiske medie The Sun.

Se billedet herunder og vurder, om det ligner en spøgelsesbaby eller ej.

Foto: Facebook

“Jeg kunne slå ham ihjel”

Den efterfølgende morgen valgte moren Maritza Elizabeth at undersøge, hvorfor der pludselig var et skræmmende baby ansigt i hendes søns seng.

Årsagen var ganske uskyldig, men alligevel nok til, at kvinden kunne ‘slå sin mand ihjel’ Det viste sig nemlig, at det var hende mand, der sidst havde skiftet sengetøj, og han havde glemt at lægge en topmadras på.

Derfor kunne man gennem lagnet se det babyansigt, som der var på klistermærket under lagnet.

“Jeg kunne have slået ham ihjel,” lød det fra Maritza Elisabeth i opslaget på Facebook.

Foto: Facebook

Opslaget må siges at være gået viralt, da det er blevet delt mere end 279.000 gange. Derudover har det fået massevis af kommentarer fra folk, der har grint og undret sig over, hvor i alverden ‘spøgelsesbabyen’ stammede fra.

Læs også

Sara Bro viser sig HELT nøgen frem

 

 

Dagens Gossip