Mor kom hjem fra IKEA med blåt toilet - så gik hendes pinlige fejl op for hende

Skrevet af Henrik R

50 uger siden

|

26/06/2023
Viralt
Foto: Amber Stent/Twitter
Foto: Amber Stent/Twitter
Den chokerede mor kunne ikke forstå, hvordan hun var endt med det blåt toiletbræt. Men så gik sandheden op for hende.

Dagens topnyheder

Ikea er en forretning, som stort set alle danskere før eller siden sætter deres fødder i.

Hvad enten man mangler møbler, når man flytter hjemmefra eller skal supplere sit køkken med nye potter og pander, så har Ikea stort set alle varer, der dækker behovet billigt.

Den lave pris er dog ensbetydende med, at man selv skal samle hele herligheden derhjemme, hvilket er lig med timer på gulvet med en skruetrækker og den mere eller mindre forvirrende brugsanvisning i hånden. 

For britiske Marie Stent, så var der dog noget helt galt, da hun pakkede sit seneste indkøb ud fra den svenske møbelbutik.

Den 48-årige mor fra byen St Neots i Cambridgeshire var nemlig tosset over, det toiletsæde som moderen netop havde købt for 340 kroner.

Da hun pakkede sædet ud fik hun nemlig et føl på tværs, da hun så at toiletbrættet var hundrede procent blåt, hvilket krævede hjælp fra sin 18-årige datter Amber Stent.

Det var dette syn, der chokerede moderen efter sit indkøb i Ikea. Foto: Amber Stent/Twitter

"Min mor havde købt et toiletbræt for 340 kroner i Ikea, og flipper ud, da hun kommer hjem og ser at det er helt lyseblåt og hun har smidt kvitteringen ud."

Da moderens toilet ikke er en dekoreret trone, men blot et almindelig hvidt porcelænsalter, accepterer hun den gyselige farve på toiletbrættet - lige indtil datteren påpeger moderens åbenlyse fejl.

"Efter cirka 30 minutter kunne min mor endelig acceptere ideen om at have et blåt toiletbræt, indtil jeg tog et grundigere kig på følgesedlen," skriver Amber Stent på Twitter.

Et enkelt kig på følgesedlen afslørede at den blå farve skyldes et tyndt lag beskyttende plastik. Foto: Amber Stent/Twitter

Datteren blev derfor dagens helt, da hun kunne pille plastikken af og afsløre det fine, hvide toiletsæde nedenunder. Foto: Amber Stent/Twitter

Ved hendes opslag følger et billede af følgesedlen, hvor der tydeligt står, at toiletbrættet er pakket ind i et beskyttende filmlag, og bag den blå plastik, gemmer der sig ganske enkelt et kridhvidt toiletbræt, der vil pryde ethvert lokum med træk og skyl.

Den sjove misforståelse er siden blevet set af mere end 170.000 på Twitter, der har grint af moderens fejltagelse.