Mor lå 2 måneder i koma: Vågnede op til den værst tænkelige besked

Foto: Lisa Dallow

En mor lå to måneder i koma, da hun pludselig vågnede op og fik den mest forfærdelige besked en mor kan få.

Det er mere end to år siden, at den New Zealandske-ø 'White Island' blev ramt af et voldsomt vulkanudbrud.

Et vulkanudbrud der dræbte mange mennesker, og som sendte endnu flere på hospitalet.

Læs også

Chokerende udvikling: Ung mand sigtet i forbindelse med mordet på Anne-Elisabeth Hagen

En af dem er den 48-årige Lisa Dallow, der som følge af vulkanudbruddet lå to måneder i koma. Hun ville dog sikkert ønske, at hun aldrig var vågnet op, for hun vågnede op til den absolut værste nyhed, en mor kan vågne op til.

Dit barn og mand er omkommet

Lisa Dallow blev nemlig informeret om, at hendes 15-årige datter og hendes mand var omkommet i det dødelige udbrud. Det fortæller flere medier heriblandt Australian Associated Press.

En talsmand udtalte sig på vegne af den 43-årige kvinde, og han fortalte, at der gik lidt tid, før hun forstod beskeden.

“Det tog et øjeblik før beskeden sank ind. Derefter blev hun ved med at sige, at hun ikke kunne forstå, at de var døde,” fortæller talsmanden ifølge mediet News Corp.

Lisa Dallow var afsted på ferie med sin mand og datter, da de var turister på White Island. Det var midt under denne ferie, at vulkanen pludselig gik i udbrud.

Det resulterede på tragisk vis i, at hun mistede sin mand og 15-årige datter, mens hun selv blev forbrændt på mere end halvdelen af sin krop.

Hun blev omgående fragtet til en hospital i Australien, hvor hun lå i koma i to måneder. Da hun vågnede op, var det desværre til den forfærdelig nyhed, som ingen forælder eller partner nogensinde bør få.

Lisa var længe indlagt i kritisk tilstand, men hun kom sig og er fortsat i live her to og et halvt år efter tragedien.

Læs også

Tjek din e-Boks: 716.000 danskere har fået vigtig besked

 

 

Dagens Gossip