Mor møder kritik: Inviterer hele sønnens klasse til fødselsdagsfest på nær én

Foto: Shutterstock.

Alle blev inviteret på nær én klassekammerat, og nu møder moren voldsom kritik.

En mor har valgt at dele sin oplevelse på det sociale medie Reddit for at få råd.

Hun valgte for nylig at invitere sin søns klasse til fødselsdagsfest, men der var én elev, der ikke fik en invitation.

Læs også

Mand takker nej til flere dates: Danielle modtager meget ærligt svar

Det skriver The Mirror.

Grunden til, at hun undlod at invitere klassekammeraten med var, at han tidligere har drillet og mobbet hendes søn.

På Reddit er der mange, der mener, at det var det rigtige valg, da hun forsøgte at beskytte sin søn og sikre, at det var en god dag.

Andre er dog knap så vilde med beslutningen. De kalder det en overreaktion, og sønnens tante har sågar udtalt, at hun synes, at moren opførte sig som en idiot.

Møder kritik

Om fødselsdagen forklarer moren, at hendes søn havde inviteret klassen til fest - inklusiv sønnens gode ven Kyle. Men moren var ikke klar over, at Kyles fætter var Josh - eleven, der har mobbet sønnen.

Foto: Shutterstock.

Så det var akavet, da Josh dukkede op, uden en invitation, sammen med Kyle.

“Josh har været strid overfor min søn i et stykke tid nu. Den stakkels knægt har været igennem meget. Hans lillesøster døde, og så forlader hans far ham og hans mor.”

"Min søn har en lillebror, og min mand (hans far) og jeg er stadig sammen. Så han er blevet et offer for Joshs ondskab og vrede.”

"Alligevel dukkede Kyles mor op til festen lørdag med Josh. Jeg var forvirret og spurgte, hvad der foregik. Hun forklarede, at han var hendes nevø, og hun håbede, at det ville hjælpe alle, hvis han var med til festen."

Men det syntes moren ikke. 

"Jeg sagde, at det på ingen måde kom til at ske. At han ikke var inviteret på grund af den måde, han har behandlet min søn på. Hun begyndte at diskutere med mig, men jeg stod fast.”

"Vi plejer at have det godt med hinanden, men nu siger hun, at jeg var et røvhul overfor en lille dreng og burde have vist venlighed og forståelse.”

"Min søn blev bange, da han så Josh hjemme hos os og spurgte, om han blev. Han var så lettet, da han ikke kom ind til festen," skriver moren.

På Reddit er meningerne delte. Hvad synes du? Er det okay at invitere hele klassen på nær én elev? 

Læs også

Efter vild bytur: Kvinde fik den helt forkerte ‘taske’ med hjem

 

 

 

 

 

Dagens Gossip