Mor skammer sig over foto: Far kom til at dele for meget

Foto: TikTok.

Billedet blev ikke helt som forventet.

Nybagte forældre deler gerne billeder fra hospitalet, når der er kommet et nyt familiemedlem til verden. De fleste kigger dog lige billederne igennem, før de bliver delt med venner og familie.

Læs også

Kvinde gemmer McDonald’s-menu i 17 år: Får et chok da hun åbner den

Hovedpersonen i denne artikels mand er ikke ‘de fleste’, skriver The Mirror.

TikTok fortæller hun under navnet Wenfreed, at hendes mand sendte et billede, der blev taget på fødestuen kort efter deres lille barn blev født, til hele familien. 

Dog glemte han at kigge ordentligt på billedet, inden han trykkede ‘send’. Hospitalskjolen lå oppe omkring kvindens talje, og det betød, at der var frit udsyn til alt under navlen.  

I TikTok-videoen, der er blevet set mere end 715.000 gange, bliver hun nødt til at begrave sit hoved i sine hænder, når hun tænker tilbage på det pinlige øjeblik.

Foto: TikTok.

"Jeg husker, da min mand sendte billeder til hele familien i en gruppebesked lige efter vores søn blev født - uden at beskære dem," skriver hun til videoen.

Derefter deler hun billedet og forklarer, at hun var "helt bar fra taljen og ned og benene lå stadig i stigbøjlerne". Dog har hun i TikTok-videoen sat en chokeret-emoji på billedet. Ellers var videoen nok blevet fjernet fra det sociale medier. 

Foto: TikTok.

"En del af familien"

Videoen har modtaget mere end 24.000 likes og 280 kommentarer.

En person skriver: 

"Jeg troede, det ville handle om dit ansigt, som så smadret ud efter fødslen, og det ikke var blevet skåret ud af billedet. Men det her er SÅ meget bedre."

Og en trøster med, at hun helt sikkert nu “er en del af familien.”

Mens en tredje skriver, at hun ville slå sin mand ihjel, hvis han lavede samme nummer.

Du kan se TikTok-videoen lige her! 

Læs også

Kendt tv-vært slår bøvse-prut for åben skærm

 

 

 

Dagens Gossip