Mor tvinger fly til at vende om da hun opdager, hvad hun har glemt

Foto: Shutterstock.com

Det var en utrolig bizar situation, som et par piloter var ude for, da de skulle flyve til Kuala Lumpur. De fik nemlig besked fra personalet ombord på flyet, at en kvinde havde glemt sin baby i afgangshallen, og de skulle derfor vende om.

Det er sket utallige gange før, at forældre for en kort stund har glemt sine børn, og så er hjertet begyndte at galopere. Det er dog de færreste, der rent faktisk har glemt sit barn, når de begynder at boarder et fly.

Det var dog tilfældet for en kvinde, da hun gik ombord på et passagerfly, og først da flyet var i luften, kom hun i tanke om, at hendes lille baby lå i afgangshallen.

Læs også

Grevinde Alexandra er dybt rystet

Det var det Saudiarabiske passagerfly, SV832 fra Jeddah til Kuala Lumpur, som kvinden var steget ombord i, og da hun fandt ud af, at hendes baby ikke var med ombord på flyet, tog hun fat i flypersonalet og krævede, at flyet vendte om.

Kan i lige gentage det?

Personalet tog kontakt til piloterne, der var noget overraskede over det, som de hørte, og de tog derfor kontakt til flyvelederen for at høre, hvad protokollen var.

”Må gud være med os. Kan vi komme tilbage eller hvad?” kan man høre den ene pilot sige i en video, der ligger tilgængelig på nettet. Derefter kan man høre flyvelederen spørge rundt i lokalet.

”Flyet anmoder om at komme tilbage… En passager har glemt sin baby i afgangshallen,” Flyvelederen beder derefter piloten om at gentage anmodningen, som han har svært ved at tro på.

Piloten gentager derefter ”Vi har fortalt jer, at en passager har efterladt sin baby i terminalen, og hun nægter at fortsætte rejsen,”

”Ok. Vend tilbage til gaten. Det her er helt nyt for os,”

I videoen får piloten et hav af positive kommentar fra mennesker, der hylder hans menneskelighed.

Optagelsen af samtalen mellem piloterne og flyvelederen er blevet lagt på Youtube, og du har mulighed for at se den lige her.

 

Læs også

74-årig bedstefar bandlyst fra bookmaker – ”Jeg vandt for meget med mit system”

 

 

Dagens Gossip