Mor vågner af en mystisk lyd på hotelværelset: Ser stuepige stå bukket over 1-årig datter

Nils Würtzenfeld

381 uger siden

|

22/03/2017
Viralt
Privatfoto
Privatfoto
En britisk mor påstår, at en rengøringsdame forsøgte at stjæle hende etårige datter under en ferie på Cypern.

Dagens topnyheder

Engelske Siobhan Prescott stod pludselig midt i enhver mors værste mareridt, da hun i 28. februar var på ferie på Cypern sammen min sin mand og deres et år gamle datter, Harper. Det skriver Daily Mail.

Ifølge den 25-årige britiske mor befandt familien sig på King Evelthon Beach and Hotel Resort i byen Chloraca, hvor Siobhan Prescott havde taget sig en lur på familiens hotelværelse.

Pludselig vågnede hun ved lyden af sin datters gråd, og da hun slog øjnene op, så hun en mørkhåret kvinde i 40’erne, der var ved at løfte etårige Harper ud af hendes tremmeseng.

Privatfoto

Privatfoto

- Jeg sov, da en rengøringsdame sneg sig ind i rummet og forsøgte at stjæle min baby. Den eneste grund til, at jeg vågnede, var fordi Harper begyndte at græde. Ellers kunne hun have været den nye Maddie McCann, lyder det fra Siobhan Prescott, der henviser til den efterhånden berømte og berygtede Maddie-sag, om den fireårige engelske pige, der forsvandt under en ferie i maj 2007.

Da Siobhan Prescott havde sovet nøgen, ønskede hun ikke at rejse sig og råbte derfor febrilsk efter sin mand, Simon Smith, der befandt sig på hotelværelsets altan.

- Da jeg åbnede øjnene, troede jeg, at jeg drømte. Jeg var så chokeret, så jeg begyndte at skrige, og det skræmte hende, da hun forsøgte at tage Harper, fortæller den britiske mor.

Med det samme kom faderen ilende og stod ansigt til ansigt med den fremmede kvinde, der arbejdede som rengøringsdame på hotellet.

På spørgsmålet om hvad hun lavede, svarede kvinden på et fremmed sprog, inden hun begyndte at græde og løb hen til en telefon i den anden ende af rummet.

Privatfoto

Privatfoto

Her begyndte hun at ringe op, men da Simon Smith endnu engang spurgte, hvad hun lavede, smækkede hun på og løb ud af værelset.

Efterfølgende rapporterede Siobhan Prescott episoden til både hotellet, politiet og det britiske konsulat, men har siden fortalt, at hun er chokeret over den manglende indsats, der blev gjort for at opklare sagen.

- Vi var rasende, da vi løb ned til receptionen og forlangte at se hotelbestyreren øjeblikkeligt. Jeg var helt hysterisk, men bestyreren forklarede bare, at hun (rengøringsdamen, red.) var i gang med at gøre rent og bare ville tjekke, at barnet havde det godt, lyder det fra den 25-årige mor.

Siobhan Prescott forklarer dog, at kvinden ikke havde nogen rengøringsprodukter med sig.

Familien er siden blevet informeret om, at kvinden er blevet fyret fra hotellet, men Siobhan Prescott forlanger fortsat, at kvinden skal anklages for forsøg på kidnapning.

Læs også om moderen der poserer på stranden med sine to børn – da hun bagefter kigger nærmere på billedet, indser hun det utrolige.