Mor vil holde syg søn hjemme - kommer til at sende pinlig besked til skolen

Ane Sørensen

388 uger siden

|

31/01/2017
Viralt
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Den britiske mor Angela Kovac fik røde ører, da hun kom til at sende en 'fræk' besked til sønnens skole.

Dagens topnyheder

Tirsdag morgen vågnede britiske Angela Kovacs søn Louis op med et opsvulmet ansigt og smerter, efter han mandag havde været en tur ved tandlægen.

11-årige Louis havde nemlig fået en allergisk reaktion og moderen besluttede derfor, at hun ville skrive til sønnens skole, for at melde ham syg.

Det skriver Mirror.

Angela Kovac tog sin iPhone frem og skrev en hurtig mail til skolen. Men stavekontrollen på hendes telefon ændrede teksten fra, at hun ville ‘holde sin søn hjemme’ til, at hun ville 'rive den af på ham’.

- Hej, jeg vil bare lige fortælle, at Louis har en allergisk reaktion efter bedøvelsen, da han fik trukket tænder ud i går. Jeg river den af på ham, fordi jeg har brug for at holde øje med ham og give ham antihistamin løbende. Han er forhåbentlig tilbage i morgen.

Sådan stod der i mailen, som Angela Kovac sendte til Park High School i Lancashire.

Den 44-årige mor vidste ikke, om hun skulle grine eller græde, da hun endelig opdagede sin fejl. Hun skyndte sig at sende en undskyldning til læreren, som svarede på hendes mail, men ikke kommenterede på den upassende ‘rettelse’.

Efter Angela Kovac havde sendt sin undskyldning afsted, svarede skolen dog tilbage, at hun ikke skulle bekymre sig om den uheldige formulering i mailen.

- Jeg har aldrig været så pinligt berørt før. Jeg rendte rundt i et forsøg på at holde øje med ham og så ikke, hvad det var, jeg havde skrevet, forklarer Angela Kovac.